چیزکیک یکی از انواع شیرینی های پز طرفدارِ این روزهاست. در این مطلب نوعی از چیزکیک خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

تهیه چیزکیک با طعم گل رُز به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ؛چیزکیک یکی از انواع شیرینی های پز طرفدارِ این روزهاست. در این مطلب نوعی از چیزکیک خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:
 
بیسکوییت ساده (پودرشده): 250 گرم
کره (ذوب شده): 150 گرم
شکلات سفید: 100 گرم
پنیر خامه ای: 130 گرم
شکر: 2 ق س
ماست خامه ای: 90 گرم
پودر ژلاتین: 3 ق چ
آب: 2 ق س
خامه قنادی: 200 گرم

مواد لازم ژله رز:
 
شکر: 220 گرم
آب: یک پیمانه
آب انگور سفید: 400 میلی لتیر
گلاب: یک دوم ق چ
پودر ژلاتین: 2 ق س
 
طرز تهیه:
 
1. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب چهارگوش 23 سانتی متری کمربندی چرب کرده را کنار بگذارید و یا در صورت دلخواه می توانید از قالب های کوچک تک نفره استفاده کنید.
 
2. بیسکوییت و کره ذوب شده را مخلوط کرده کف قالب پرس کنید و به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. قالب را از فر خارج کرده کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. پنیر خامه ای و ماست خامه ای را مخلوط کنید. زلاتین را با آب مخلوط کرده روی بخار آّ قرار دهید تا رقیق و شفاف شود.
 
3. همچنین شکلات را ذوب کرده کنار بگذارید. شکر را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کرده با همزن بزنید تا شکر جذب مواد شود. شکلات ذوب شده و ژلاتین رقیق شده را داخل آن ریخته و در نهایت خامه قنادی را اضافه کنید.
 
4. مخلوط آماده را داخل قالب روی بیسکوییت پهن کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس ژله را روی آن ریخته مجددا به مدت حداقل 6 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملا فرم بگیرد. سپس از قالب جدا کرده و برش دهید.


1. آب و شکر رار روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شده و حدود 5 دقیقه بجوشد. از روی حرارت برداشته آب انگور را اضافه کنید.
 
2. ژلاتین را روی مواد بپاشید و اجازه دهید تا جذب مایعات شده و یکدست شود و در نهایت گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
 
3. ژله آماده را داخل ظرفی منتقل کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شده و آماده مصرف شود. 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.