375 هزار قطعه مرغ فاقد آنتی بیوتیک با نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان طبس تولید شد.

محمدجلال هادیان رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان طبس در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بیرجند ؛گفت:در سال گذشته تعداد 375 هزار قطعه نیمچه گوشتی با هدف پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک در مرغداری های شهرستان طبس جوجه ریزی و با نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان طبس تولید شد.

وی افزود:مرغ بدون آنتی بیوتیک مرغی است که هیچ نوع آنتی بیوتیکدر دوره پرورش مصرف نکرده است.

محمدجلال هادیان گفت:شبکه دامپزشکی در طول دوره پرورش، علاوه بر نظارت بهداشتی و بررسی و مراقبت مستمر اقدام به نمونه گیری در چندین مرحله از این مرغداری ها می نماید و نمونه های مربوطه به آزمایشگاه های معتبر ارسال و پس از تأیید تمام مراحل از نظر فقدان آنتی بیوتیک در نمونه ها و انجام شرایط و ضوابط بهداشتی دامپزشکی گواهی ها و مجوزهای بهداشتی لازم بر اساس قوانین و آیین نامه های سازمان دامپزشکی صادر می شود.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان طبس افزود:از این تعداد نیمچه گوشتی که در 5 واحد مرغداری تحت پوشش پرورش یافتند در نهایت 710 تن گوشت فاقد آنتی بیوتیک استحصال شد.

انتهای پیام/غ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.