خربزه تلخ (بیتر ملون)، یا گویا (Goya)، معمولا به این دلیل که برای سلامتی مفید است، استفاده می‌شود. این نوع خربزه طعم بسیار تلخی دارد، اما یک ماده‌ی خوراکی بسیار مفید است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  خربزه تلخ یا بیتر ملون معمولا به غذاهایی که با روش تفت روغن داغ پخته می‌شوند، اضافه می‌شود، یا ممکن است با مواد غذایی دیگر پر شود. همچنین می‌توانید آن را به عنوان یک مکمل به رژیم غذایی‌تان اضافه کنید. به منظور استفاده‌ی کامل از مزایایی که برای سلامتی دارد، به طور منظم آن را تهیه و طبخ کنید.
 
در این نوشتار اطلاعات شیرینی می‌بینید در مورد این گیاه تلخ که لازم است بدانید:

۱. برای افراد مبتلا به دیابت نوع دو، مفید است
برخی از مطالعات نشان داده‌اند که خربزه تلخ قند خون را از طریق افزایش سوخت و ساز گلوکز کاهش می‌دهد. برای دریافت چنین فایده‌ای، کمی خربزه تلخ و چند قطعه یخ را داخل مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا مایعی نرم حاصل شود. سپس برای اضافه کردن طعم به این ترکیب کمی عسل و آب لیمو به آن اضافه کنید. روزی یک فنجان از این ترکیب را بنوشید. قبل از این‌که هر گونه تغییری در رژیم غذایی‌تان اعمال کنید، حتما با پزشک‌تان مشورت کنید. اگر درد شکم، اسهال، یا تب داشتید، مصرف این ترکیب را متوقف کنید. قند خون‌تان را به طور منظم تحت کنترل داشته باشید و در صورت لزوم با کمک پزشک‌تان داروها را تعدیل کنید.

۲. سنگ کلیه را خرد می‌کند
سنگ کلیه یک بیماری بی‌نهایت دردناک است. خربزه تلخ می‌تواند به طور طبیعی سنگ‌ها را خرد کند و بدن را از شر آنها خلاص کند. خربزه تلخ مقدار اسید موجود در بدن را که به تولید سنگ‌های دردناک کلیه کمک می‌کنند، کاهش می‌دهد. مقداری پودر خربزه تلخ را با آب مخلوط کنید و چای مفیدی تهیه کنید. این چای دارای عطر و طعم فوق‌العاده‌ای است و با کمال شگفتی نیازی نیست که آن را شیرین کنید.

۳. کلسترول بد را کاهش می‌دهد
خربزه تلخ به پایین آمدن سطح کلسترل خطرناک کمک می‌کند. کاهش کلسترول به طور قابل‌توجهی حملات قلبی، بیماری‌های قلبی، و سکته‌ی مغزی را کاهش می‌دهد. علاوه بر این، خربزه تلخ برای جلوگیری از ریسک‌هایی که در برابر سلامتی‌تان قرار دارند، به طور کاملا طبیعی روی بدن کار می‌کند. کلسترول بالا را تنها می‌توانید با آزمایش خون تشخیص بدهید.

۴. تاثیر مثبتی در درمان سرطان لوزالمعده دارد
یکی از شگفت‌انگیزترین مزایایی که خربزه تلخ برای سلامتی دارد، خاصیت ضد سرطان بودن آن است. ثابت شده‌است که خربزه تلخ در تولید گلوکز اختلال ایجاد می‌کند، و به طور بالقوه رشد سلول‌های سرطانی پانکراس (لوزالمعده) را مهار می‌کند. آب خربزه تلخ را در ترکیب با آب گوجه‌فرنگی، یا تکه‌های موز یا یخ خرد شده امتحان کنید تا هم در مصرف آن تنوع به خرج دهید و هم فوایدی را که برای سلامتی دارد به طور کامل درو کنید. خربزه تلخ همچنین ممکن است دیگر سلول‌های سرطانی را در کبد، روده‌ی بزرگ، پستان و پروستات از بین ببرد.

۵. فوایدی برای پوست دارد
مواد غذایی یا نوشیدنی‌های تهیه شده از خربزه تلخ برای پوست نیز فوایدی دارد. گفته می‌شود که مصرف خربزه تلخ به طور منظم، باعث درخشان شدن پوست می‌شود و در درمان آکنه، پسوریازیس و اگزما مفید است. با مصرف خربزه تلخ، تسکین طبیعی و آرامش‌بخشی را تجربه کنید. سوپ خربزه تلخ را برای رهایی از هر یک از این اختلالات پوستی یا برای داشتن پوست زیباتر امتحان کنید. علاوه بر این‌ها، خربزه تلخ یک عامل تصفیه‌ی خون است.

۶. تاثیر مثبتی روی فرآیند کاهش وزن دارد
خربزه تلخ نیز مانند بسیاری از سایر گیاهان کالری بسیار پایینی دارد و سیرکننده است. با مصرف خربزه تلخ می‌توانید وزن‌تان را کم کنید یا وزن مناسب‌تان را حفظ کنید. همان خواصی که از بدن در برابر دیابت نوع دوم محافظت می‌کند، در کاهش وزن و حفظ وزن مناسب نیز موثر است. خربزه تلخ میزان فراوانی از مواد مغذی دارد، و این دلیل دیگری است بر فایده‌ای که در روند کاهش وزن دارد.

۷. داروی مقوی کبد
مصرف منظم نوشیدنی تهیه شده از خربزه تلخ، چندین و چند فایده برای کبد و به طور کلی بدن دارد. این نوشیدنی به فرآیند هضم غذا کمک می‌کند، عملکرد کیسه صفرا را بهبود می‌دهد، و باعث کاهش احتباس مایعات می‌شود. با استفاده از این داروی مقوی کبد، می‌توانید از شر سیروز کبدی، هپاتیت، و یبوست خلاص شوید. نوشیدنی خربزه تلخ را دست کم یک بار در روز بنوشید تا از مزایای آن بهره‌مند شوید. مصرف این نوشیدنی همچنین به کاهش وزن کمک می‌کند، و می‌تواند علائم و نشانه‌های سندروم روده‌ی تحریک‌پذیر را کاهش دهد.
*می‌توانید آب خربزه تلخ را به تنهایی بنوشید یا با اضافه کردن میوه‌های دیگری یک اسموتی برای خودتان آماده کنید.

۸. به هضم کربوهیدرات‌ها کمک می‌کند
این یکی برای کسانی که مبتلا به دیابت نوع دوم هستند، فایده‌ی پراهمیتی است. کربوهیدرات‌ها تبدیل به قند می‌شوند و خربزه تلخ قند را می‌سوزاند. سوخت و ساز سریع‌تر کربوهیدرات‌ها به این معنا است که چربی کم‌تری در بدن ذخیره می‌شود و همین به نوبه‌ی خود منجر به از دست دادن وزن، و حفظ وزن مناسب می‌شود. هضم درست کربوهیدرات‌ها نیز به رشد و توسعه‌ی عضلات کمک می‌کند. خربزه تلخ را به روش تفت روغن داغ طبخ کنید و از فواید بی‌نظیر آن برخوردار شوید.

۹. منبع خوبی از ویتامین K است
ویتامین K نقش مهمی در سلامت استخوان‌ها و لخته شدن خون دارد و یک ضد التهاب است. کسانی که مبتلا به ورم مفاصل (آرتریت) هستند، می‌توانند کم شدن درد و التهاب در مفاصل را از طریق افزایش ویتامین K تجربه کنند. اضافه کردن بیتر ملون به برنامه‌ی غذایی‌تان، نیاز تغذیه‌ای روزانه‌ی بدن‌تان را به ویتامین K تامین می‌کند. همچنین، خربزه تلخ منبع فوق‌العاده‌ی فیبر غذایی است.

۱۰. سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند
داشتن یک سیستم ایمنی سالم برای دفع عفونت‌ها و بیماری‌ها حیاتی است. خربزه تلخ را به برنامه‌ی غذایی‌تان اضافه کنید تا از مزایایی که برای سلامتی دارد بهره‌مند شوید. سرماخوردگی‌تان را فورا متوقف کنید یا از بروز آن جلوگیری کنید و در عین حال به سلامت دستگاه گوارش‌تان کمک کنید. از آلرژی غذایی جلوگیری کنید یا آن را محدود کنید، و از شر عفونت مخمر به طور طبیعی خلاص شوید. یکی دیگر از فواید بیتر ملون این است که رفلاکس اسید و سوء هاضمه را تسکین می‌دهد.
 
منبع :العالم
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.