به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ پایگاه خبری اندیشکده شورای آتلانتیک روز
چهارشنبه در گزارشی در این خصوص نوشت: این اتحاد، روز گذشته (سه شنبه) در یک
دادگاه فدرال در واشنگتن نمود پیدا کرد.
چهار سازمان ایرانی - آمریکایی در این دادگاه پیگیر دادخواستی شدند که علیه فرمان مهاجرتی ترامپ صادر شده است و شهروندان شش کشور عمدتا مسلمان را تحت تاثیر قرار می دهد، هرچند که سخت گیری آن در مورد ایرانی ها بیشتر است.
هر چند دو دادگاه در هاوایی و مریلند حکم به لغو این فرمان داده اند، گروه های ایرانی با مراجعه به دادگاه های پایتخت درصدد دستیابی به تعهدات حقوقی بیشتری هستند که در برابر دادگاه عالی آمریکا قابل دفاع باشد.
رهبران دو سازمان ایرانی - آمریکایی موسوم به اتحادیه روابط عمومی آمریکایی های ایرانی تبار و کانون وکلای ایرانی در آمریکا روز سه شنبه در جلسه دادگاه مدارکی ارائه دادند دال بر این که اقدامات ترامپ چه آسیب هایی به این گروه ها و آمریکایی های ایرانی تبار وارد کرده است.
براساس این گزارش، درآمد سرانه آمریکایی های ایرانی تبار 50 درصد بیش از متوسط ملی این کشور است و 50 درصد از این افراد، مدیر یا افرادی متبحر با تخصص بالا هستند.
«سیلیکون ولی،» مملو از آمریکایی های ایرانی تبار است و افراد مجرب در فناوری های برتر که به عنوان دانشجو وارد آمریکا شده اند، ایرانی اند.
جامعه ایرانی همچنین در مهارت های پزشکی و قانونی آمریکا از رتبه بالایی برخوردار و به سرویس های دولتی و سیاست این کشور نیز ورود کرده است.
در حال حاضر 'سیروس حبیب' معاون فرماندار ایالت واشنگتن عالی رتبه ترین سیاستمدار ایرانی در آمریکا است. همچنین بیش از 12 هزار ایرانی در دانشگاه های آمریکا مشغول تحصیل هستند.
براساس اعلام وزارت خارجه
آمریکا، این قشر سالانه تقریبا 400 میلیون دلار به اقتصاد این کشور کمک می کنند.
با این حال، گفته می شود که آمریکایی های ایرانی تبار از زمان صدور اولین فرمان اجرایی ضد مهاجرتی ترامپ، به میزان بیشتری هدف حملات نفرت آمیز از سوی دیگر شهروندان آمریکایی قرار گرفته اند.
با این وجود، تصمیم ترامپ یک نفع پیش بینی نشده داشته و آن این که، جامعه ای را که اغلب به دلیل سیاست دچار اختلاف بوده اند، متحد کرده است.
طبق مطالعات سالانه اتحادیه روابط عمومی آمریکایی های ایرانی تبار، 80 درصد از آمریکایی هایی از تبار ایرانی، هنوز در ایران خانواده دارند و 50 درصد نیز از خویشاوندان نزدیک در این کشور برخوردارند.
پایگاه خبری شورای آتلانتیک در این گزارش آورد: ترامپ در 100 روز نخست ریاست جمهوری اش موضع خود در مورد برخی موضوعات را تغییر داده است.
دولت وی همچنین باید این فرمان اجرایی غیرضروری و مضر را لغو کند. شهروندان کشورهای ایران، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن که مشمول فرمان ترامپ قرار گرفته اند، به طور بالقوه به جامعه آمریکا کمک می کنند و تهدیدی برای امنیت ملی این کشور محسوب نمی شوند.
انتهای پیام/
بر میگرده