به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار محمد شرفی رئیس پلیس پیشگیری ناجا در همایش روسای کلانتری ها و پاسگاه های فرماندهی انتظامی استان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی به ویژه شهدای مدافع حرم و شهدای نیروی انتظامی در پیش بودن ۲۷ رجب مبعث حضرت رسول اکرم (ص) را تبریک گفت.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا در آستانه بعثت پیامبر عظیم الشان اسلام (ص)، گفت: دنیا از انحطاط و شرایط بحرانی بسیار شگفت انگیزی در آن زمان برخوردار بود. در شبه جزیره عرب در کنار جهالت؛ فساد، دوری از انسانیت و اخلاق و بی احترامی و ظلم به مظلومان و ضعفا وجود داشت.
وی گفت: در آن دوران انسانها به چوبهای خشک تعظیم و از آنها طلب استمداد میکردند تا جایی که اخلاق در جامعه مرده بود در این شرایط بسیار سخت پیامبر اسلام (ص) با ظهور اسلام شرایط را متفاوت کرد و بین انسانها اتحاد، برابری و برادری ایجاد کرد.
سردار شرفی، اظهار داشت: پیامبر گرامی اسلام (ص)، طرحی را برای رستگاری همه انسانها معرفی کردند که همان دنیایی برخوردار از رفتارهای جمعی، کنش متقابل، مسئولیت گرایی برپایه دعوت به خیر، امر به معروف و نهی از منکر بر پایه استقرار عدالت، دفاع از مظلوم و برخورد با ظالم، قانون مداری و انسانیت گرایی بود که هم در زمان پیامبر (ص) و هم در زمان حال و آینده قابل بهره برداری است.
سردار شرفی اظهار داشت: ما معتقدیم که میزان امنیت در جامعه به مسئولیت پذیری بستگی دارد بدان معنی که، آحاد جامعه و تمامی سازمانها و نیروی انتظامی در کنار یکدیگر باید نقش آفرینی کنند.
وی با بیان اینکه تولید امنیت کار یک سازمان و نهاد خاصی نیست، افزود: در تولید امنیت همه اقشار جامعه اعم از کارگران، خبرنگاران، نویسندگان و حتی قطرات خونی که در جبهههای حق علیه باطل برای حراست از کیان نظام جمهوری اسلامی به زمین ریخته شده، نقش دارند.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا، عنوان داشت: در جامعه جدید باز تولید نظم براساس هنجارهای فرهنگی و ارزشی برخاسته از میزان تعهد شهروندان است که با این شرایط هر کدام باید مقید به انجام تکالیف و وظایف فردی، دینی و اجتماعی خود باشند و اگر همه احساس مسئولیت کنند، وضعیت ایده آل میشود.
شرفی خاطر نشان کرد: پلیس جامعه محور با روحیه اقناعی بسیار بالا میتواند در چارچوب مبتنی بر تعامل و اخلاق مداری با شهروندان در جهت ایجاد امنیت اقتصادی، سیاسی و اجتماعی نقش بسیار فعالی را ایفا کند.
وی با بیان اینکه، اگر زمانی گفتیم که نیروی انتظامی سازمانی بهرهمند از فناوریهای نوین، مسئولیت گرا، یادگیرنده، مشارکت جو و مشارکت پذیر است، مفهوم آن این است که ما به یک مرحله از رشد و بلوغ سازمانی، فکری و تئوری رسیدیم که این را جزء شعار خودمان قرار دادیم.
سردار شرفی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتخابات پیش رو، افزود: هر چه به زمان برگزاری انتخابات نزدیکتر میشویم، چشمها بیناتر، گوشها شنواتر و حساسیتها افزایش مییابد و افکار عمومی تحت کنشهای مختلفی قرار میگیرد.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا، اظهار داشت: در این ایام هر کس بتواند، گفتمان جامعه پذیری را برای جامعه تعریف کند و توسعه دهد، میتواند در مدیریت افکار عمومی موفقتر عمل و نقش بالایی را ایفا کند. آشنایی با قانون انتخابات و حدود اختیارات نیروی انتظامی از وظایف کارکنان انتظامی است.
سردار شرفی با بیان اینکه در اجرای ماموریتها در فضای انتخاباتی، نباید از دیگر موضوعات غفلت کرد، افزود: باید به فکر توطئهها و سناریویهای دشمن بود و از هرگونه افراط و تفریط در رفتارها پرهیز کرد.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به برخی تهدیدات در فضای انتخاباتی کشور، افزود: تمرکز دشمن بر تشکیل پروژه هرج و مرج هدف دار در نظام جمهوری اسلامی و تشکیل کمیتههای مختلف و تعریف سناریوهایی برای این موضوع با استفاده از شبکههای اجتماعی و مجازی است.
وی تصریح کرد: راه اندازی درگیریهای قومی و ایجاد اختلاف، تاثیرگذاری بر انتخابات از طریق فعال سازی عوامل همفکر در صحنه انتخابات برای مایوس کردن مردم در مشارکت انتخابات و غیره از مهمترین تهدیدات و توطئههای دشمنان است.
سردار شرفی آشنایی با قانون انتخابات و حدود اختیارات نیروی انتظامی را از وظایف تمام کارکنان انتظامی دانست و افزود: باید دکترین دشمن در انتخابات را شناخت.
وی با اشاره به تحلیل و خنثی سازی اهداف دشمن با تدابیر مقتدرانه و هوشمندانه مقام معظم رهبری، گفت: کشور ما از رهبری فرزانه برخوردار است که در واقع آرامش دهنده است. عمق استراتژی ما فراتر از مرزهای جمهوری اسلامی است و این از توانمندیهای این نظام است.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود، اولویتهای پلیس پیشگیری در سال جدید را تشریح کرد و افزود: پیشگیری از سرقت، پیشگیری از قاچاق کالا به منظور کمک به تحقق شعار «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» با تدوین برنامه هایی برای ایجاد حساسیت در مورد کالاهای استراتژیک که اشتغال را مورد هدف قرار میدهد از جمله این برنامهها است.
سردار شرفی توسعه و اشراف اطلاعاتی، توسعه گمرکات، آمایش ایستگاههای بازرسی، تمرکز بر پیشگیری از وقوع جرم در مناطق حاشیه نشین که از مطالبات مقام معظم رهبری است و توسعه و تقویت ساختارهای امنیتی در مناطق حاشیه نشین، اجرای طرحهای پاکسازی نقاط آلوده، تحول کلانتریها و پاسگاهها در ابعاد چندگانه، برنامه ریزی برای مقابله با موادمخدر، مردم مداری و مراقبت از امنیت و آسایش مردم را از دیگر اولویتهای پلیس پیشگیری در سال جاری برشمرد.
وی با تاکید بر تحولات ساختاری در حوزه کلانتریها و پاسگاهها و مدیریت بر منابع موجود، گفت: ۸۱ درصد کالاهای قاچاق مکشوفه در کشور مربوط به حوزه پلیس پیشگیری است.
سردار شرفی با بیان اینکه ۶۶ درصد پروندههای قضایی که در ناجا تشکیل شده، مربوط به پلیس پیشگیری است، افزود: ۶۴ درصد دستگیریها و ۵۷ درصد ارزش ریالی کالاهای قاچاق مکشوفه مربوط به این حوزه است.
وی همچنین عنوان داشت: ۱۳۰ درصد کالاهای قاچاق در فرودگاهها و راه آهن کشور توسط پلیس پیشگیری کشف شده است.
انتهای پیام/