پلیس در تعقیب قاچاقچی بینالمللی؛
دستمزد ۵۰ پوندی برای انتقال مواد از تهران به لندن
فلکی مقدم رییس اداره شیلات شهرستان تنکابن در گفتگو با گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: در راستای برنامه های اداره کل شیلات استان جهت بالا بردن سرانه مصرف آبزیان درجامعه یک دوره آموزشی آشنایی با روشهای طبخ ماهی در این شهرستان برگزار شد.
وی افزود: در این دوره آموزشی تعداد 37نفر از بانوان شاغل در ادارات و نیز سرآشپزان آشپزخانه های این شهرستان با روش طبخ شش نوع غذا شامل سوپ ماهی، قیله ماهی، سوسیس ماهی، سالاد ماهی، کوکو ماهی و نیز ساندویج ماهی با تدریس یکی از مربیان مجرب استانی آشنا و آموزش های لازم را فرا گرفتند.
انتهای پیام/ ع