فلکی مقدم رییس اداره شیلات شهرستان تنکابن در گفتگو با گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: در راستای برنامه های اداره کل شیلات استان جهت بالا بردن سرانه مصرف آبزیان درجامعه یک دوره آموزشی آشنایی با روشهای طبخ ماهی در این شهرستان برگزار شد.
وی افزود: در این دوره آموزشی تعداد 37نفر از بانوان شاغل در ادارات و نیز سرآشپزان آشپزخانه های این شهرستان با روش طبخ شش نوع غذا شامل سوپ ماهی، قیله ماهی، سوسیس ماهی، سالاد ماهی، کوکو ماهی و نیز ساندویج ماهی با تدریس یکی از مربیان مجرب استانی آشنا و آموزش های لازم را فرا گرفتند.
انتهای پیام/ ع