مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به نقش تغذیه در افسردگی اشاره کرد و افزود :افرادی که دچار افسردگی هستند غالبا تغذیه نامناسبی دارند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ نیلوفر حیدری افزود: کمبود برخی از مواد مغذی مانند اسید فولیک، ویتامینB12، ویتامین B6، ویتامین C، آهن، اسیدهای چرب امگا3 و اسید آمینه ضروری تریپتوفان در رژیم غذایی فرد را از جمله عوامل مهم تشدید کننده افسردگی است.

 حیدری گفت: پیروی از هرم غذایی با تاکید بر مصرف بیشتر سبزی ها مانند قارچ، اسفناج، کلم بروکلیی، میوه ها به ویژه مرکبات، مغزها دانه های گیاهی مانند گردو و بادام ،حبوبات، روغن زیتون، ماهی و لبنیات، الگوی غذایی مناسب تری برای پیشگیری و درمان افسردگی نقش مهمی دارد.
 
وی با اشاره به اینکه مصرف قهوه و نوشابه های گازدار، می تواند سیستم عصبی را تحریک کندگفت: مصرف این مواد مانع استراحت خوب شبانه  نیز می شود بنابراین باید مصرف این مواد غذایی نیز محدود شود.
 
انتهای پیام/ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.