امام جمعه قم با بیان اینکه مردم از نوع معیشت و زندگی گلایه‌مند هستند، گفت:‌ جامعه اگر بخواهد استقلال خود را حفظ کند باید با افتخار و سربلندی جنس تولید ایران را مصرف کند.

مردم از نوع معیشت و زندگی گلایه‌مندند
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، امسال، سالِ اقتصاد مقاومتی؛ "تولید" و "اشتغال" نام گرفت در واقع این نامگذاری از آن جهت است که مسئولان و مردم  اقتصاد مقاومتی و تولید اشتغال را به عنوان راهبرد اصلی کشور بدانند.
 
آیت‌الله سید هاشمی حسینی بوشهری امام جمعه قم و عضو مجلس خبرگان رهبری در به تشریح این مسئله مهم پرداخت.
 
با توجه به آمارهای دولت در زمینهٔ تولید و اشتغال و صحبت‌های مقام معظم رهبری که بیان کردند آماری که در زندگی مردم ملموس نباشد قابل‌اعتماد مردم نیست، ارزیابی شما از مسئله اشتغال و تولید در کشور چیست؟
 
فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با تولید و اشتغال در واقع فصل الخطاب است و اشرافی که ایشان نسبت به شرایط و نیاز جامعه دارند، حاصل و نتیجه کاری بوده که بتواند به تعبیر مقام معظم رهبری در زندگی مردم ملموس باشد و مردم احساس کنند که حرکت اقتصادی در زندگی مردم تأثیرگذار بوده، که این اتفاق نیفتاده است.
 
مردم از نوع معیشت و زندگی گلایه‌مند هستند که مقام معظم رهبری هم عنوان کردند که انسان می‌تواند گلایه مردم را ببیند و بشنود. اگر فرمایشات مقام معظم رهبری مورد عمل و اقدام قرار بگیرد فضای و شرایط کشور یک تحول جدی و بنیادین پیدا خواهد کرد.
 
برای تولید و اشتغال بهتر در جامعه باید چه‌کار کرد؟
 
گاهی احساس می‌شود در فرهنگ جامعه یک نوع گرایش به کالای خارجی وجود دارد، ازاین‌رو گاهی مشاهده می‌شود که افراد جنس ایرانی را با برند خارجی در جامعه عرضه می‌کنند. باید فرهنگ استفاده از جنس و کالای ایرانی نهادینه شود.
 
جنس و کالای ایرانی باید دارای کیفیت برتر باشد، جنس ایرانی باید از مرغوبیتی برخوردار باشد که مردم رغبت کنند در مقایسه با کالاهای خارجی جنس ایرانی را از نظر مرغوبیت ترجیح دهند. در زمینهٔ کیفیت جنس ایرانی باید بیشتر کار کرد.
 
جامعه برای حفظ استقلال خود باید چه‌کاری انجام دهد؟
 
جامعه اگر بخواهد استقلال خود را حفظ کند باید با افتخار و سربلندی جنس تولید ایران را مصرف کند، همچنین باید تولیدکنندگان به کیفیت کالاهای خود توجه داشته باشند. مسئله اشتغال از اهمیت بالایی برخوردار است، تعداد قابل‌توجهی فارغ‌التحصیل در مقاطع مختلف در جامعه وجود دارد، البته باید به معنای اشتغال توجه کرد که اشتغال فقط به معنای پشت میز نشستن نیست.
 
اشتغال به معنای کار مولد انجام‌دادن است در واقع کاری که می‌تواند در رونق اقتصاد کشور نقش‌آفرین باشد، اینکه همه فارغ‌التحصیلان منتظر کار اداری باشند کمترین نقشی در رونق اقتصادی کشور نخواهد داشت. مراکز آموزشی و دانشگاهی باید غیر از روند آموزش یک‌روند دیگری که سبب یادگیری فرد در حرفه‌های مختلف می‌شود را آموزش دهند.
 
راهکار برای موفقیت در اقتصاد مقاومتی چیست؟
 
اگر به مسائل اقتصادی رسیدگی کنیم و بر امکانات داخلی و نیروی انسانی تکیه کنیم، قطعاً در زمینهٔ اقتصاد مقاومتی موفق خواهیم شد. چندین سال است که مقام معظم رهبری شعار سال را در محور اقتصاد مقاومتی عنوان می‌کنند امسال تمرکز رهبر معظم انقلاب علاوه بر اقتصاد مقاومتی ‌روی مسئله تولید و اشتغال است.
 
علت اینکه مقام معظم رهبری شعار سال را در مبحث اقتصاد اعلام می‌کنند این است دشمنان نتوانستند در طول هشت سال دفاع مقدس و دیگر توطئه‌ها بر اراده ملت ایران پیروز شوند.
 
دشمنان از چه راه‌هایی می‌توانند به‌نظام ضربه بزنند؟
 
مسائل اقتصادی می‌تواند برای ضربه‌زدن به‌نظام از سوی دشمنان زمینه‌ساز باشد، اگر احیاناً کشور ایران دچار بحران و مشکل اقتصادی شود جهان استکبار و دشمنان می‌توانند از این طریق به ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی ضربه وارد کنند. همان‌طور که مقام معظم رهبری بیان کردند، دشمنان باهدف قرار دادن ملت و نظام در مقابل یکدیگر، اقتصاد کشور را نشانه گرفتند.
 
اگر به مسائل اقتصادی رسیدگی کنیم و بر امکانات داخلی و نیروی انسانی تکیه کنیم قطعاً در زمینهٔ اقتصاد مقاومتی موفق خواهیم شد، به دلیل اینکه کشور ایران ازنظر منابع انسانی در مقایسه با کشورهای دیگر بسیار جلوتر است. اگر نگاه کشور به درون باشد قطعاً می‌توانیم در این عرصه موفقیت‌های خوبی داشته باشیم.
 
انتهای پیام/ز
منبع: تسنیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.