به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زاهدان ،علی اوسط هاشمی امشب در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان اظهار داشت: خلع های موجود در مرزهای استان باید از محل این اعتبارات برطرف شوند.
وی گفت: دستگاههای اجرایی فهرستی از توانمندی های خود را با اتکا به داشته هایشان در زمینه مبارزه با اعتیاد تهیه و به شورای مبارزه با مواد مخدر استان ارائه دهند.
وی بیان کرد: علاوه بر ارائه گزارش از عملکرد هر دستگاه به ویژه دستگاههای فرهنگی در زمینه مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر باید ارزیابی صورت گیرد.
هاشمی گفت: دستگاههای فرهنگی سیستان و بلوچستان باید پیشتاز در حل معضل اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر باشند.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: روسای کمیته های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان موظف اند انتظاراتشان از دستگاههای زیر مجموعه خود را فهرست کنند.
هاشمی اظهار داشت: از ظرفیت سازمان های مردم نهاد و سمن ها نیز می توان در امر مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد بهره گرفت.
وی بیان کرد: با توجه به مرجعیت آموزش و پرورش در فرهنگ سازی مبارزه با اعتیاد، این مجموعه به عنوان رئیس کمیته فرهنگی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان و با همکاری ادارات فرهنگ و ارشاد، صدا و سیما و تبلیغات اسلامی استان برای اجرای فعالیت های راهگشا در این زمینه باید به یک انسجام برسند.
وی افزود: تمام کمیته های زیر مجموعه این شورا باید به صورت برنامه محور حرکت کنند و هر سال سندی از شاخص های خود ارائه دهند.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان گفت: سالم سازی و شناسامه دار کردن پاتوق معتادان در مناطق مختلف استان در اولویت این شورای است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: بیش از 220 تن انواع مواد مخدرسال گذشته در استان کشف شد که نسبت به مدت مشابه سال 94 افزایش 39 درصدی را نشان می دهد.
محمدهادی مرعشی افزود: همچنین سال گذشته با اجرای طرح برخورد با خرده فروشان در سطح استان، 2 هزار و 30 خرده فروش دستگیر و 77 واحد توزیع و مصرف مواد مخدر نیز پلمپ شد.
وی اظهار داشت: دستگیری بزرگترین قاچاقچی بین المللی کشور، انهدام 132 باند قاچاق مواد مخدر، تهیه طرح برق رسانی به پاسگاههای مرزی و تهیه طرح کنترل الکترونیکی مرزهای استان از مهمترین اقدامات ستاد مبارزه با مواد مخدر استان در سال گذشته بوده است.
جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: 122 تن انواع مواد مخدر سال گذشته در استان کشف شد که در این رابطه 17 نفر از قاچاقچیان نیز به هلاکت رسیدند.
سرهنگ احمد طاهری افزود: اقدامات فرهنگی باید در کنار فعالیت های نیروی انتظامی برای مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر در سیستان و بلوچستان انجام شود.
جانشین فرماندهی مرزبانی سیستان و بلوچستان نیز اظهار داشت: بیش از 57 تن مواد مخدر در مرزهای استان در سال 95 کشف شد که بیشترین این کشفیات در مرزهای سراوان بوده است.
سرهنگ محمد ملاشاهی بیان کرد: همچنین سه تن انواع مواد مخدر در یک ماه اخیر در مرزهای سراوان کشف شده است.
سیستان و بلوچستان با 2 میلیون و 775 هزار و 14 نفر جمعیت و 19 شهرستان و 187 هزار و 502کیلومتر مربع وسعت پهناورترین استان کشور شناخته می شود که بنا به گفته علی اوسط هاشمی استاندار این استان افزون بر 51 درصد جمعیت استان در روستاها و بقیه در شهرها سکونت دارند.
انتهای پیام/ع