طرح پایش سلامت برنج تولیدی مازندران مورد تایید دانشگاه علوم پزشکی مازندران قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، دلاور حیدرپور رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران با بیان اینکه با اجرای طرح پایش، سلامت برنج تولیدی مازندران مورد تایید دانشگاه علوم پزشکی مازندران قرار گرفت، گفت: با اجرای این طرح میزان آلودگی برنج به سموم در مازندران کمتر از یک درصد برآورد شده است.

وی افزود: این طرح به صورت غربالگری از مناطق مختلف تولید و عرضه برنج محلی در مازندران از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران انجام شده است.

حیدرپورگفت: براساس این طرح حدود 99.1 درصد از برنج محلی تولیدی در استان عاری ازآلودگی به سموم تشخیص داده شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: برای کاهش استفاده از سموم مضر در محصولات کشاورزی این استان، فروشگاه های عرضه سموم کشاورزی ساماندهی شد.

حیدرپور گفت: این فروشگاه ها موظف شدند تا برای راهنمایی چگونگی استفاده ازسموم کشاورزی مسوول فنی استخدام کنند.

وی افزود: نظارت بر فروشگاه های عرضه سموم کشاورزی و اجباری شدن استخدام مسئول فنی باعث کاهش 3 برابر مصرف سموم در استان شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران میزان مصرف سموم را پیش از اجرای این طرح حدود 12 هزار تن اعلام کرد و گفت: در سال 94 میزان مصرف سموم برای تمام محصولات کشاورزی تولیدی در این استان که حدود 7 میلیون تن بوده به 3 هزارو 300 تن رسید.

انتهای پیام/ م


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.