به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ؛ داریوش دیودیده در نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به راهاندازی سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا در سال گذشته، اظهار داشت: هدف از تشکیل این سامانه جلوگیری از صدور بارنامههای غیرمجاز، جلوگیری از قاچاق کالا و ارز و شناسایی کالای قاچاق است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی، جهادکشاورزی، دامپزشکی، شرکت نفت، اصناف، دخانیات، شهرداری و سازمانهای اموال تملیکی در این سامانه عضو هستند، بیان کرد: تا کنون 980 واحد انبار و مجتمع نگهداری کالا در استان شناسایی شده است.
وی افزود: از این تعداد 119 فقره مربوط به دامپزشکی، 508 مورد انبار اصناف، 248 مورد مربوط به واحدهای صنعتی، 77 انبار فروشگاههای بزرگ و زنجیرهای و 23 فقره مربوط به سایر قسمتها است و شناسایی این واحدها از سال 3 ماه گذشته آغاز شده است.
دیودیده تصریح کرد: پیش بینی میشود تعداد 3 هزار انبار و مجتمع نگهداری کالا در استان وجود داشته باشد که انتظار میرود جز مراکز انتظامی و امنیتی سایر دستگاههای متولی به ویژه دانشگاه علوم پزشکی و جهادکشاورزی خواستار تکمیل اطلاعات واحدهای زیرمجموعه خود در این سامانه شوند.
وی با بیان اینکه برخی از انبارها سرپوشیده و مابقی روباز است، گفت: در 4 ماهه نخست سال گذشته بیش از 80 درصد اطلاعات به سامانه منتقل شد و بدون شک با همکاری سایر دستگاههای اجرایی نسبت به، به روز رسانی و تکمیل این سامانه میتوان اقدام کرد.
دیویده خاطرنشان کرد: از اطلاعات سامانه بهینیاب و اطلاعات اصناف برای تکمیل و تصحیح این اطلاعات استفاده خواهد شد و انتظار میرود انبارداران از طریق اینترنت نسبت به ثبت نام در این سامانه اقدام کنند.
انتهای پیام/ش