گیاهان خوراکی بهاری به دلیل خواص بی‌شمار خود به عنوان داروی طبیعت شناخته شده‌اند

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛گیاه سورانه گیاهی خودرو و شبیه تره و سیر که در انتها به رنگ ارغوانی است و علت نام گذاری آن در زبان محلی به همین دلیل است

این گیاه با طعم مطبوع و مزه خاصی به غذا می دهد.بن سرخ به صورت مجزا و با پیاز یا به صورت آبکی نیز پخت می گردد

گیاهان خوراکی که در دامنه کوهپایه ها می رویند به دلیل عدم استفاده از مواد شیمیایی و انواع سموم برای تولید آنها، املاح بسیار مفید داشته و همواره مورد استفاده متخصصان تغذیه و پزشکان برای رفع انواع بیماری هاست.

درگذشته های نه چندان دور چیدن سبزی کوهی و گیاهان مختلف جزئی از برنامه روزانه اغلب بانوان در روزهای بهاری بود و آنها از اوایل بهار تانیمه اردیبهشت درهفته چند ساعتی را به گشت و گذار در دل طبیعت و چیدن سبزی های کوهی می گذارند.

انتهای پیام/پ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.