کارشناس اقتصادی گفت:یکی از دلایلی که باعث تعطیلی کارخانجات درکشور شده است، واردات بی رویه کالاست.

غلامحسین طاهری کارشناس اقتصادی در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،با اشاره به تعطیلی کارخانجات و عدم رغبت خریداران به تولیدات داخلی اظهار داشت: متاسفانه درسال‌های اخیر آنچنان که باید به تولیدات توجهی نشده و اقدامات جدی در زمینه حمایت از این امر صورت نگرفته است.

وی با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های اصلی درکشور، عدم حمایت از تولیدات است،یادآورشد:یکی از دلایلی که باعث تعطیلی کارخانجات درکشور شده است واردات بی رویه کالاست.
 
این کارشناس اقتصادی گفت: همه روزه خبر تعطیلی کارخانه ها به گوش می‌رسد و نفس کارخانجات و تولید ملی درحال بندآمدن است، زیرا آنها فشار زیادی را متحمل می‌شوند.
 
طاهری در ادامه افزود: برنامه ریزی مدون و توجه به  صنایع و تولیدات داخلی موجب دلگرمی تولیدکنندگان شده و آنها ترغیب می کند تا با اراده بیشتری به کار خود ادامه دهند.
 
وی درپاسخ به این پرسش که اقتصاد دانش بنیان، باوجود آمارهایی از رشد و پیشرفت، چرا نتوانسته در اقتصاد و زندگی مردم تاثیر بگذارد، گفت: متاسفانه آنطور که باید حمایتی از آنها نمی‌شود این درحالی است که بخش خصوصی می‌تواند به عنوان مشوق اصلی به حمایت آنها بیاید.

براساس این گزارش، اقتصاد دانش‌بنیان علیرغم آمارهایی که حاکی از رشد و پیشرفتعلمی کشور طی سالیان اخیر است عملا نقشی در اقتصاد کشور و زندگی مردم ندارد پر واضح است سیاست‌گذاری دقیق و متقنی در این حوزه صورت نگرفته است و بازهم صرفاً به یکسری برنامه‌های تبلیغاتی، شتاب‌زده و تکلیف زدا اکتفاء شده است که مملوء از بروکراسی و گلوگاه‌های سوء‌استفاده مالی است، کم نیستند شرکت‌هایی که فقط برچسب دانش‌بنیان را یدک می‌کشند و در حال واردات آن‌هم از نوع بدون مالیاتش هستند. هزینه‌هایی که دولت در این بخش می‌کند مخصوصا در قسمت تبلیغات، اصلا و به هیچ وجهی قابل مقایسه با دستاورد‌ها نیست.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار