نوراله طاهری در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته سلامت برگزار شد، با بیان اینکه در حوزه دانشکده ساخت دو مرکز سرطان (تیپ یک و دو) لحاظ شده است، گفت: در مرکز تیپ یک که کار ساخت آن در محلی پایین تر از بیمارستان طالقانی آبادان آغاز شده، کار تشخیص و درمان سرپایی از جمله شیمی درمانی انجام می شود.
وی افزود: با توجه به روند ساخت و سازهایی که در حوزه بیمارستانی ما اتفاق افتاد، امسال را سال بهره برداری از پروژه هایمان نامگذاری می کنیم و بر این اساس بسیاری از پروژه هایی را که شروع کرده ایم ظرف چند ماهه آینده به بهره برداری می رسانیم.
طاهری با اشاره به آغاز ساخت ۴ اورژانس در بیمارستان های طالقانی و شهید بهشتی آبادان، ولیعصر خرمشهر و شهید معرفی زاده شادگان در سال گذشته، گفت: در زمان حاضر اورژانس شادگان افتتاح شده، اورژانس بیمارستان طالقانی آبادان نیز ظرف یکی دو هفته آینده به بهره برداری می رسد و برنامه ما آن است که از ۱۵ اردیبهشت ماه جاری در این بخش پذیرش بیمار داشته باشیم.
وی تصریح کرد: طبق برنامه اورژانس بیمارستان ولیعصر خرمشهر نیز در پایان تیرماه به بهره برداری می رسد ضمن آنکه اورژانس بیمارستان شهید بهشتی آبادان نیز در اواخر امسال افتتاح می شود.
معاون توسعه منابع انسانی و تجهیزات دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: در بخش ساخت زایشگاههای جدید در بیمارستان های طالقانی آبادان، ولیعصر خرمشهر و معرفی زاده شادگان که به صورت سوئیت طراحی شده اند، طبق جدول زمان بندی اعلام شده از سوی پیمانکار، پایان اردیبهشت ماه زمان بهره برداری از زایشگاه بیمارستان طالقانی آبادان است، زایشگاه بیمارستان شادگان افتتاح شده و در حال خدمات دهی است و زایشگاه بیمارستان ولیعصر خرمشهر نیز تا پایان تیرماه به بهره برداری می رسد.
طاهری با اشاره به آغاز کار ساخت سه کلینیک ویژه تعریف شده در شهرهای آبادان، خرمشهر و شادگان افزود: کلینک های ویژه شهرهای خرمشهر و شادگان تا پایان تیرماه امسال به بهره برداری می رسند اما کلینیک ویژه آبادان به دلیل تاخیر در آغاز به کار هنوز تکمیل نشده است، آنچه در حوزه کلینیک های ویژه وجود دارد آن که در هر کلینیک ۴۰ مطب پزشک متخصص وجود دارد که با تعرفه دولتی بیماران را ویزیت می کنند.
وی توضیح داد: با توجه به تراکمی که در منطقه امیری آبادان به دلیل ازدحام پزشکان متخصص داریم، طراحی ساخت کلینیک ویژه این شهر در سمت بیمارستان طالقانی و در فضایی بسیار خوب با بهره مندی از پارکینگ مناسب دیده شده که طبق برنامه این کلینیک نیز تا پایان آبان ماه امسال به بهره برداری می رسد.
طاهری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بال شمالی بیمارستان طالقانی آبادان از پروژه های بسیار بزرگ ما به شمار می رود، تصریح کرد: در زمان حاضر تنها در بیمارستان شهید بهشتی عمل های جراحی به انجام می رسد که متاسفانه به دلیل کمبود تخت در این بیمارستان و آمار بالای مراجعان، به شدت تحت فشار هستیم لذا تمام تلاشمان آن است که بال شمالی بیمارستان طالقانی را هر چه سریعتر راه اندازی کنیم تا توزیع عادلانه ای در میان بیماران داشته و بتوانیم خدمات بهتر و مناسب تری را به مراجعان ارائه کنیم.
طاهری از بیمارستان اروندکنار به عنوان یکی از پروژه های خاص در محدوده دانشکده علوم پزشکی آبادان نام برد و افزود: کار ساخت این بیمارستان از سال ۶۷ آغاز شد اما به دلایل مختلف اعم از عدم تامین منابع مالی و غیره به اتمام نرسید، از دو سال پیش با پیگیری های انجام شده از سوی وزارت بهداشت و منطقه آزاد اروند مقرر شد تا این پروژه به اتمام برسد.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه سال های زیادی از شروع به ساخت این بیمارستان می گذشت لذا سیستم های موجود آن به طور کامل فرسوده شده بود ضمن آن که طراحی آن نیز قابلیت بهره برداری نداشت لذا مجبور شدیم یک بیمارستان جدیدی دوباره در آن جا طراحی و اجرا کنیم.
به گفته طاهری بخش های سی. سی. یو، آی. سی. یو، ای .دی. آر، نوزادان و اورژانس این بیمارستان را به طور کامل تغییر داده و به روزرسانی کردند که انجام این تغییرات اساسی قدری زمان بر شد ، اما با وجود تمامی مسائل طبق برنامه زمان بندی شده ظرف یکی دو ماه آینده بیمارستان اروندکنار نیز افتتاح می شود.
معاون توسعه منابع انسانی و تجهیزات دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: تجهیزات مورد نیاز بیمارستان اروندکنار را به طور کامل از وزارت بهداشت دریافت کرده ایم و امیدواریم با راه اندازی این بیمارستان آرزوی چندین ساله مردم اروندکنار نیز برآورده و محقق شود.
انتهای پیام/د