آقای رویگری شما تا چه اندازه با برگزاری این چنینی جشنواره جهانی فجر موافق هستید؟
برگزاری جداگانه جشنواره جهانی فجر امکانات بیشتری را در اختیار جشنواره جهانی قرار میدهد و به حضور کشورهای بیشتر در این رویداد میانجامد.
وی افزود: من در کل با برگزاری جشنواره موافق بودم زیرا زمانی که در عرصه تئاتر فعالیت میکردم از طریق رفتن به جشنوارههای دیگر آثار افراد مختلف را میدیدم و آنها نیز از همین طریق آثار من را تماشا میکردند و جشنوارهها این ارتباط دو سویه را برقرار میکنند.
این بازیگر پیشکسوت کشورمان اظهار داشت: تبادل افکار از جنبههای مثبت جشنوارهها به حساب میآید.
شما به عنوان بازیگر سرشناس تئاتر، تلویزیون و سینما چه خواستهای از حیدریان، رئیس سازمان سینمایی دارید که هم مشکلات سینما را برطرف کند و هم چیزی به آن بیفزاید؟
من نمیدانم با توجه به اینکه برخی از مباحث قانونی است آیا حیدریان میتواند آن چیزی را که من میگویم عملی کند؟ به هر حال دلم میخواهد دست نویسندگان و کارگردانان بازتر بشود تا در این شرایطی که سینمای ایران در سطح جهان مطرح شده و جشنوارهای نیست که درخشش آن متعلق به فیلمهای ایرانی نباشد، فیلمی را بسازند که بتواند سینمای کشورمان را جهانیتر بکند.
وی افزود:به نظر من بهتر است حالا که سینمای ما مطرح شده اجازه بدهند بچهها با آرامش خاطر بیشتری کار کنند.
این بازیگر پیشکسوت سینمای کشورمان گفت: ما هم به عنوان هنرمند خواستههایی داریم و آن این است که دستمان تا اندازهای باز باشد تا خودمان را سانسور نکنیم زیرا خودسانسوری خیلی بد است.
رویگری ادامه داد: ما هنرمندان، نویسندگان، کارگردانان و بازیگران خوبی داریم که بدون امکانات فعالیت میکنند. درخواست من این است که مدیران به امکاناتی که سینما به آنها نیاز دارد رسیدگی کنند و بدانند هنرمند اگر تأمین نباشد ممکن است نقشهایی را که دوست ندارد قبول کند زیرا قدرت مسائل روزمره زیاد است.
انتهای پیام/