سی‌وپنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر با تمام نقاط ضعف و قوت به کار خود پایان داد.

علیرضا شجاع نوری از مدیران سی‌وپنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر در گفت‌و گو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جمع‌بندی خود را از جشنواره جهانی امسال نسبت به سال گذشته اینگونه بیان کرد: امسال وقت بیشتری برای برنامه‌ریزی داشتیم، بنابراین توانستیم در همه زمینه‌ها همچون انتخاب فیلم‌ها، دعوت از مهمانان و برگزاری کارگاه‌های آموزشی کیفیت بهتری برقرار کنیم. همچنین توانستیم برای دعوت فیلم‌ها از منبع اصلی استفاده کنیم و از طریق فستیوال‌ها به این کار اقدام نکردیم.

وی افزود: در کل جشنواره امسال نسبت به سال گذشته نظم بیشتری داشت و مایه خوشحالی است.

وی در پاسخ به این سوال که اگر برای سال آینده در تیم برگزاری جشنواره باشید چه حذف و اضافه‌هایی را انجام می‌دهید، بیان کرد: ابتدا همه تلاشمان بر این است که کاخ جشنواره داشته باشیم یعنی به سمت رسیدن به این هدف هم می‌رویم و می‌دانیم که اگر به این هدف برسیم تغییر اساسی در برگزاری جشنواره رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: از تغییرات دیگری که می‌خواهیم انجام بدهیم اما در توانمان نیست می‌توانم به داشتن برخی از مهمان‌های خیلی طراز اول اشاره کنم البته چون این افراد برنامه‌ریزی‌های دو ساله و  سه ساله دارند ما نمی‌توانیم تا دو تا سه سال آینده را برنامه‌ریزی کنیم. به طور مثال جشنواره کن از حالا فکر می‌کند که چهار سال بعد بزرگداشت چه کسی را برگزار کند و چه کسانی را دعوت کند.

 وی در جواب به این سوال که آیا فیلمسازانی بوده‌اند که از طریق این جشنواره پیشنهاد تولید مشترک داده باشند، گفت: بله. فیلمسازانی از کشورهای بالتیک، چین و ترکیه پیشنهاد تولید مشترک داده‌اند و تا جایی که می‌دانم همکاری ما با این کشورها در مراحل اولیه قرار گرفته است.

شجاع نوری درباره جدیدترین فعالیت سینمایی خود به صورت مشترک با دیگر کشورها عنوان کرد: در صورتی که پیشنهاد تولید یک کار مشترک را داشته باشم قطعا چنین فیلمی را می‌سازم.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.