وی تاکید کرد: به عنوان شهروند همه تلاشم را میکنم که اولین و مهمترین مفهوم فرهنگی یعنی انسانیت را داشته باشم.
وی در ادامه درباره ازدواج اینترنتی و شناخت همسر در این فضا گفت: اگر برای این در فضای مجازی به دنبال برقراری ارتباط با جنس مخالف و شناخت او هستید که در دنیای واقعی خجالت میکشید و ...، این نوع ارتباط اشتباه است. باید اعتماد به نفس خود را برای ارتباط درست بالا ببرید.
دکتر نامور در ادامه گفت: اما اگر این فرایند شناخت به درستی در دنیای واقعی و ارتباط خانوادگی و به موازات در دنیای مجازی رخ دهد، میتواند ماحصل خوبی داشته باشد.
موضوع محوری این برنامه ماهواره، برنامههای ماهواره و چگونگی مقابله با تبعات آن بود.
کارشناس کام شیرین، در بخشی از برنامه ضمن معرفی کتاب آدمهای سمی گفت: افرادی که حساس هستند به طور ناخودآگاه حالت سمی آدم های دیگر را میگیرند و آنها را تقلید میکنند. هرچه حساستر باشی، خلق اطرافیان را بیشتر میگیری.
وی تاکید کرد: حواس جمع اصلا بد نیست. اما حواسمان را درباره آدمهای مثبت دور و اطرافمان هم جمع کنیم. شکاکیت بی خطر داشته باشید. یعنی اینکه حواسمان را جمع کنیم. تحقیق کنیم؛ درباره آدمها و اتفاقات و حتی انتخابها. حواسمان جمع باشد که چه رسانه و شبکه ماهواره ای را انتخاب میکنیم.
کارشناس برنامه تاکید کرد: اینکه ما بگوییم که پیگیری زیاد یک رسانه میتواند آدمها را کودن کند و ... غلط است. من به عنوان یک بزرگتر برای ارتباط بهتر با جوانان و نوجوانان باید آگاه باشم نسبت به دور و برم. باید آشنا باشم با فضای یک نوجوان تحت تاثیر رسانههای جدید. نباید فراموش کرد که منع ابزارهای جدید ارتباطی و رسانهای باعث میشود که دیگه نتوان با نوجوان ارتباط برقرار کرد.
باید رسانه و ابزارهای جدید را شناخت. خوراک رسانهای را شناخت. خوراک مسموم را شناخت و بهترین را برای فرزندان انتخاب کرد و دربارهاش با آنها صحبت کرد.
نامور ادامه این بحث را به برنامه بعدی موکول کرد.
کام شیرین برنامهای خانوادهمحور است که در سری جدید خود به مسئله نوجوانی و دغدغههای آنها میپردازد.
انتهای پیام/