به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ؛ صندوق بیمه روستایی عشایر سه خدمت مستمری، ازکارافتادگی و فوت را به جامعه هدف ارائه می کند و سرپرست خانوارهای زیرپوشش در صورت پرداخت 15سال بیمه بازنشسته می شوند.
با هدف حمایت از اقشار کم درآمد و آسیب پذیر، 70 درصد از حق بیمه تعیین شده از سوی دولت پرداخت می شود.
بهمن آزادی بدون اشاره به آمار پرداخت کمک هزینه حوادث پیش بینی نشده مانند سیل و خشکسالی به یکهزار خانوار عشایری را از دیگر خدمات حمایتی به جامعه عشایری کهگیلویه و بویراحمد در این مدت ذکر کرد.
وی توزیع یکهزار و 857 سیلندر گاز، 15 میلیون 280 هزار لیتر نفت سفید، هشت هزار و 810 تن خوراک دام از دیگر خدمات ارائه شده دولت به عشایر این استان در چهار ساله اخیر بوده است.
وی بیان کرد که سالانه 485 متر مکعب آب به صورت سیار بین عشایر کهگیلویه و بویراحمد توزیع می شود.
آزادی، همچنین از توزیع سه هزار و 75 تانکر ذخیره آب بین عشایر این استان در دولت تدبیر و امید خبر داد.
وی با اشاره به اهمیت آموزش برای ارتقای زندگی عشایری افزود که از سال 1392 تاکنون 17 هزار و 700 نفر روز آموزش در زمینه های اشتغال، بهداشت و سایر نیازهای اجتماعی در چهار ساله گذشته در بین عشایر کهگیلویه و بویراحمد انجام شده است.
وی به تولید 54 درصد گوشت قرمز عشایر این خطه اشاره کرد و افزود: عشایر کهگیلویه و بویراحمد در تحقق اقتصاد مقاومتی و تولید ملی پیشتاز هستند.
جامعه عشایری کهگیلویه و بویراحمد با یکمیلیون رأس دام سبک و سنگین 35 درصد صنایعدستی شامل 10 هزار مترمربع انواع گبه، جاجیم، قالی، گلیم و فرش این استان را تولید میکند.
12 در صد از جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد در قالب 11 هزار خانوار با جمعیتی معادل 70 هزار نفر عشایر هستند.
هشت ایل بومی و سه ایل غیربومی با 13 زیستبوم در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
انتهای پیام/ش