به گزارش حوزه
دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی آلهاشم در همایش سیاسی فرماندهان و روسای عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش که صبح امروز در سالن همایش های شهید مطهری این ستاد برگزارشد به تبیین ویژگی ها این دوره از انتخابات و نقش اثرگذار آن بر ارتقاء توان و امنیت ملی کشور پرداخت و اظهار داشت: بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، نظام اسلامی در کشور بر پایه دو اصل اسلامیت و جمهوریت و براساس معیارهای الهی و البته با آراء مردم شکل گرفت که خود خط بطلانی بود بر تمام برداشتهای نادرست از حکومت اسلامی که توسط دشمنان القاء میشد.
نماینده ولی فقیه در ارتش جمهوری اسلامی ایران در ادامه به تشریح تفاوت های موجود در نظام مردمسالاری دینی و دموکراسی غرب اشاره و با بیان این که در نظام مردمسالاری دینی اسلام و معنویت در مقابل یکدیگر نیستند بلکه در کنار هم قرار دارند، افزود: جمهوری اسلامی ایران توانست بر اساس معیار های اسلامی، نظام مردمسالاری دینی را برپا و با برگزاری بیش از 34 دوره انتخابات در حوزه های مختلف این امر را محقق نماید.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان این که انتخابات در نظام مردمسالاری دینی ویژگیهایی دارد که در نظام دموکراسی غربی وجود ندارد، تصریح کرد: رأی دادن در نظام مردمسالاری دینی همانگونه که بارها از سوی رهبر فرزانه انقلاب و امام راحل (ره) بیان شده یک تکلیف دینی و شرعی است و این در حالی است که مردم در نظام غربی به عنوان یک شهروند که حق رای دادن دارند پای صندوق های رای حضور می یابند.
حجت الاسلام والمسلمین آلهاشم با اشاره به این که حقالناس بودن رأی و انتخاب اصلح از دیگر ویژگی های انتخابات در نظام مردمسالاری دینی است گفت: حقالناس بودن باعث میشود فساد و تخلف در انتخابات از بین برود در حالی که این امر در نظام دموکراسی غربی یک امر قراردادی و مدنی است که امکان تخلف نیز در آن وجود دارد.
وی در معرفی خصوصیات رییس جمهوری منتخب مردم به شاخصه ها و معیارهایی که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) فرمودند اشاره کرد و بیان داشت: رییس جمهور منتخب باید دارای ویژگیهای تدین، امانت داری، صداقت و کارایی، دارا بودن روح مردمی، مومن به هدف و ارزش های انقلاب و مردم، شجاعت و اعتماد به نفس و ایستادگی در مقابل دشمنان باشد.
حجت الاسلام والمسلمین آلهاشم با اشاره به این که مهم ترین وظیفه ارتش حفظ تمامیت ارضی و امنیت کشور است، افزود: اولین مزیت برگزاری انتخابات و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ارتقای امنیت کشور در داخل و خارج از کشور است.
به گفته وی حضور گسترده و حداکثری در انتخابات منجر به ثبات سیاسی کشور و در نهایت تعادل و ثبات جامعه و ارتقای امنیت موثر در سطح ملی خواهد شد.
رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در پایان ، مزیت دیگر مشارکت حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری را نزدیک شدن دیدگاههای مردم و دولت دانست و خاطر نشان کرد: دولتی که با انتخاب مردم روی کار میآید از خواست و نیاز مردم آگاه است و براساس آن عمل میکند و خود عامل دیگری در راستای ثبات سیاسی و ارتقای امنیت در سطح ملی و فرا ملی است.
گفتنی است در همایش سیاسی فرماندهان و روسای عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش که صبح امروز در سالن همایش های شهید مطهری در ستاد نزاجا برگزار شد، امیر سرتیپ حبیبیان رئیس سازمان حفاظت اطلاعات ارتش، امیر سرتیپ جهانشاهی معاون هماهنگ کننده نزاجا و جمعی از روحانیون و فرماندهان ارتش نیز حضور داشتند.
انتهای پیام/