حسن فتوحی كارشناس مسئول سلامت دهان و دندان دانشگاه درگفتگو با
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ گفت: در حال حاضر تعداد ٥٤ دندانپزشك در ٧١ واحد دندانپزشكی در مراكز بهداشتی و درمانی شهری و روستايی استان فعاليت می كنند و خدمات متعدد درمانی را به مراجعين ارائه می كنند.
فتوحی افزود : خدمات سطح دو دندانپزشكی شامل ترميم، كشيدن ، عصب كشی اطفال، در مناطق روستايی، برای سنين يك تا ١٤ سال رايگان راست و افراد بالای ١٤ سال و دارای دفترچه بيمه، تنها ٣٠ درصد هزينه را پرداخت می كنند.
وي با اشاره به اينكه هر دانش آموز بدو ورود دبستان حداقل پنج دندان پوسيده و كشيده شده دارد گفت:با انجام وارنيش فلورايد، بين ٢٠ تا ٤٠ درصد از پوسيدگي دندانها جلوگيری می شود.
كارشناس مسئول سلامت دهان و دندان دانشگاه افزود: با اجرای طرح تحول سلامت دهان و دندان، وارنيش فلورايد كليه ی دانش آموزان مقطع اول تا ششم ابتدايی هرشش ماه يكبار در مدارس انجام می شود.
اين جراح و دندانپزشك در ادامه خاطر نشان كرد: شاخص سلامت دهان و دندان DMFT گروه سنی ٣٥ تا ٤٤ سال استان، عدد ١٣ را نشان می دهد، بطوريكه افرادی كه در اين مقطع سنی قرار دارند ، تعداد شش دندان كشيده شده، چهار دندان پوسيده و حدود چهار دندان ترميم شده دارند.
با اجرای طرح تحول سلامت دهان و دندان، خدمات سطح يك دندانپزشكی به طور رايگان و خدمات سطح دو با تعرفه ی دولتی و با دريافت يك پنجم كل هزينه نسبت به بخش خصوصی، به مراجعين ارائه می شود.
انتهای پیام/ ی