به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛علی کریمی ، جانشین رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر گفت: هدف از برگزاری کلاس های آموزشی، ارتقاء سطح آگاهی افراد و آموزش روشهای نوین در پیشگیری از بروز و انتشار بیماریهای مشترک بین انسان و دام و همچنین نحوه تهیه، توزیع، حمل و عرضه انواع فرآورده های خام دامی در گروههای هدف می باشد.
کریمی بیان کرد: این کلاس ها با محوریت بیماریهای تب هموراژیک کریمه – کنگو ،کیست هیداتید و همچنین مسائل بهداشتی کارکنان شاغل در جهت ارتقاء سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت کارکنان شاغل در آن واحد برگزار شد
وی همچنین افزود :تهیه انواع فرآورده های خام دامی اعم از گوشت قرمز و سفید و تخم مرغ از مبدا مشخص و مورد تایید دامپزشکی، حمل، نگهداری و عرضه این محصولات در شرایط بهداشتی باعث ارتقاء کیفیت بهداشتی کار، جلوگیری از بروز و انتشار بیماری های قابل انتقال از دام به انسان و همچنین رضایت مشتریان از اینگونه واحدهای عرضه اعم از قصابی ها و سوپر مارکت های عرضه کننده این محصولات می باشد.
انتهای پیام/م