جانشین رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر از برگزاری کلاس آموزشی بهداشت فرآورده های خام دامی در محل رستوران باغشا این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛علی کریمی ، جانشین رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر گفت: هدف از برگزاری کلاس های آموزشی، ارتقاء سطح آگاهی افراد و آموزش روشهای نوین در پیشگیری از بروز و انتشار بیماریهای مشترک بین انسان و دام و همچنین نحوه تهیه، توزیع، حمل و عرضه انواع فرآورده های خام دامی در گروههای هدف می باشد.
 
کریمی بیان کرد: این کلاس ها با محوریت بیماریهای تب هموراژیک کریمه – کنگو ،کیست هیداتید و همچنین مسائل بهداشتی کارکنان شاغل در جهت ارتقاء سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت کارکنان شاغل در آن واحد برگزار شد

وی همچنین افزود :تهیه انواع فرآورده های خام دامی اعم از گوشت قرمز و سفید و تخم مرغ از مبدا مشخص و مورد تایید دامپزشکی، حمل، نگهداری و عرضه این محصولات در شرایط بهداشتی باعث ارتقاء کیفیت بهداشتی کار، جلوگیری از بروز و انتشار بیماری های قابل انتقال از دام به انسان و همچنین رضایت مشتریان از اینگونه واحدهای عرضه اعم از قصابی ها و سوپر مارکت های عرضه کننده این محصولات می باشد.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.