سیدمحمد میرمحمدی افزود: ایجاد اشتغال برای پنج میلیون نفر با شعار نمی شود و نیازمند داشتن اندیشه، برنامه و پشتیبانی سرمایه گذاران است.
وی گفت:ایجاد زمینه جذب سرمایه گذاری، افزایش تولید، رشد اشتغال و رونق اقتصادی در سایه حذف موانع و پیچ و خم های اداری فراهم می شود.
استاندار یزد با تشریح ظرفیت های سرمایه گذاری استان در حوزه انرژی خورشیدی، گردشگری، صنایع دانش بنیان و هایتک فناوری بالا، بهداشت و درمان و صنایع جوار معدنی تصریح کرد: در شرایط موجود حدود 20 درصد درآمد سرمایه گذاران به سمت بانک ها می رود ولی با اصلاح این روند، شرایط تولید و اشتغال بهتر می شود.
رئیس مرکز خدمات سرمایه گذاری استان یزد گفت: اساس کار در مسیر تحقق شعار امسال حرکت به سمت فعالیت های دانش بنیان، امنیت سرمایه گذاری و تامین زیرساخت های لازم است و ایجاد مرکز سرمایه گذاری نیز برای حذف پیچ و خم اداری انجام شده است.
میرمحمدی خاطرنشان کرد: با رعایت این نکات و جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی امیدواریم شاهد شکوفایی امکانات و تحولات بزرگ در استان باشیم و تولید و اشتغال رونق یابد.
بر اساس اعلام مرکز خدمات سرمایه گذاری و گزارش عملکرد 12 دستگاه اجرایی استان در دولت تدبیر و امید بیش از 10 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در استان یزد انجام شده که 80 درصد از سوی بخش خصوصی بوده است.
3هزار و 700 واحد صنعتی با سرمایه گذاری اسمی 80 هزار میلیارد ریال و با حدود 100 هزار نفر اشتغال در استان یزد وجود دارد.
این استان 1.1 درصد جمعیت کشور را داراست ولی از لحاظ تولید صنعتی 4.4 درصد سهم تولید این بخش را در کشور دارد .
هم اکنون استان یزد رتبه اول کشور را از لحاظ تنوع مواد معدنی با شناسایی بیش از 30 نوع ماده معدنی و رتبه دوم ذخایر معدنی با یک میلیارد و 677 میلیون تن ذخیره را دارد، از سوی دیگر تامین 50 درصد خوراک صنایع فولاد کشور در این استان انجام می شود و بالاترین زمان تابش نور خورشید در کشور و بزرگترین معدن سرب و روی کشور و خاورمیانه نیز در این استان است.
انتهای پیام/ ی