به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،محقق مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجانغربی دراین کارگاه آموزشی گفت: اصلاح روشهای باغداری سنتی، نخستین گام در بهبود کیفیت محصولات باغی است.
کارگاه آموزشی پرورش باغ سیب در مهاباد مجیدی با شاره به اینکه مصرف زیاد کود باعث افزایش عملکرد و بازدهی نمیشود،بر شناخت نیازهای اختصاصی درخت سیب و نقش تغذیه برای پرورش میوه های سالم تاکید کرد.
شمس برهان رئیس اداره ترویج جهاد کشاورزی شهرستان مهاباد هم کاهش آسیبهای استفاده از سموم شیمیایی در باغات و مزارع برای بهبود شرایط زیست محیطی و افزایش بازدهی محصولات را از اهدف اصلی برگزاری این دوره آموزشی دانست .
انتهای پیام/ع