مواد لازم:
گوشت گوساله (چرخ کرده، چربی دار): 2 کیلو و 250 گرم
پیاز درشت (پوست کنده و خردشده): 3 عدد
سیر: یک بته
زنجفیل: یک برش یک و نیم سانتی
فلفل سبز: 16 عدد
برگ گشنیز: 120 گرم
نمک: به میزان لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به میزان لازم
تخم گشنیز (پودر شده): به میزان لازم
زیره (پودر شده): به میزان لازم
روغن: برای سرخ کردن
روش تهیه:
1. ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید.
2. نیمی از پیازهای خردشده را در غذاساز ریخته تا به صورت کاملا ریز خرد شوند. آنها را در آبکش ریخته و اجازه دهید آب آنها کاملا گرفته شود. سپس بقیه پیازهای خردشده را در غذاساز بریزید و پس از ریزشدن کنار بگذارید.
3. سیر و رنجفیل را پوست کنده و زنجفیل را برش دهید.
4.ساقه فلفل سبزها را جدا کنید و به همراه سیر و زنجفیل خردشده در غذاساز بریزید و مخلوط کنید.
5. برگ گشنیز را به مواد داخل غذاساز اضافه و مخلوط کنید تا کاملا ریز شود.
6. پیاز ریز خرد شده را به مواد اضافه و کاملا مخلوط کنید.
7.چاشنی ها را به مواد اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید.
8.نیمی از مواد را از غذاساز خارج کرده و نیمی از گوشت چرخ کرده را به باقیمانده مواد داخل غذاساز اضافه کرده و به خوبی مخلوط نمایید. این کار را با بقیه گوشت و مخلوط پیاز تکرار کنید.
9. مخلوط به دست آمده را به ظرف مناسبی انتقال داده و با دست به خوبی آن را ورز دهید. گلوله های یکسانی از مخلوط گوشت جدا کرده و در دست خود شکل دهید. آنها را در روغن داغ سرخ کرده و سرو نمایید.
انتهای پیام/