به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
قم، غلامرضا تفتی، رئیس اتحادیه لوازم خانگی استان قم، کالای قاچاق اثر نامطلوبی در همه اقشار و کسبه دارد و قم هم از این موضوع مستثنی نیست اظهار داشت: با پیگیریهای به عمل آمده در بخش لوازم خانگی عرضه کالای قاچاق را در استان به حداقل رساندهایم.
رئیس اتحادیه لوازم خانگی قم با بیان اینکه استان قم در مرکز کشور است از همین رو حداقل عرضه کالای قاچاق را با تمهیدات اندیشیده شده شاهد هستیم افزود: در حال حاضر آنچه وضعیت این صنف را به مخاطره انداخته موضوع رکود است.
وی ادامه داد: ازآنجا که لوازم خانگی جزو ملزومات و مایحتاج اولیه و ضروری خانوادهها محسوب نمیشود از همین رو خانوادهها بعد از تکمیل سبد نیازهای خانواده برای خرید لوازم خانگی اقدام میکنند همین موضوع سبب رکود محسوسی در این زمینه شده است.
تفتی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۵۰ درصد از ۸۵۰ واحد فعال در این صنف لوازم خانگی عرضه میکنند خاطرنشان کرد: اگرچه عرضه کالای قاچاق در مغازهها کاهش یافته، اما عرضه کنندگان این کالاها از طریق کانالهای تلگرامی اقدام به توزیع و فروش میکنند و همین موضوع آسیب زیادی برای این صنف دارد.
رئیس اتحادیه لوازم خانگی استان قم با تاکید براینکه مسئله قاچاق کالا در ۸۰ درصد واحدهای عرضه و فروش لوازم خانگی وجود ندارد تصریح کرد: با این وجود برخی غیرمحسوس در پوششهای دیگر این محصولات را عرضه میکنند، آنها که از قاچاق بهره میبرند روشهای خود را دارند که لازم است در این زمینه تمهیدات لازم اندیشیده شود.
وی با ابراز تاسف از اینکه بخشی از کالاهای لوازم خانگی از مجراهای نیمه رسمی وارد کشور میشود گفت: آنچه کم و بیش از مرزها وارد میشود خطرناک نیست بلکه نگران کننده تریلیهایی هستند که در پوششهای مختلف از مجاری رسمی وارد و در مرکز کشور تخلیه و عرضه میشوند.
انتهای پیام/ز