وی افزود: در برنامه ششم توسعه ارتقای بخش هایی در حوزه فرهنگ و ارشاد،صداوسیما،ورزش و همه دستگاههای فرهنگی نسبت به گذشته پیش بینی شده است.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به محدودیت اعتبارات بخش فرهنگی در کشور گفت: باید از منابع مردمی نیز برای اجرای برنامه های فرهنگی استفاده کرد.
وی حاشیه نشینی را یکی از آسیب های اجتماعی استان هرمزگان برشمرد و افزود: مهاجرت از روستاها به شهرها موجب افزایش این پدیده شده است.
آیت الله نعیم آبادی نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان نیز در این نشست گفت: دسترسی محدود روستاییان به مراکز علمی یکی دیگر از علت های مهاجرت از روستاها به شهرهاست.
حمایت از ظرفیت های فرهنگی استان هرمزگان بویژه توجه به صنایع دستی و آثار تاریخی از خواسته های وی از کمسیون فرهنگی و مسئولان دستگاههای اجرایی استان بود.
علی اصغرکاراندیش معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز گفت:فرهنگ زیربنای همه مسائل است ولی به حوزه فرهنگ در کشور کمترین توجه ای شده است.
وی افزود : در سه سال گذشته شمار موسسات قرآنی از 300 موسسه به هزار موسسه افزایش یافته است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از افزایش 35درصدی یارانه مطبوعات کتاب در سه سال اخیر خبرداد.
جاسم جادری استاندار هرمزگان نیز در این نشست گفت: شاخص های مشارکت های اجتماعی و سیاسی در استان هرمزگان مطلوب است.
وی افزود: میزان مشارکت مردم در انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری بیش از77 درصد ،در مجلس دهم 68درصد و در انتخابات مجلس خبرگان رهبری 68 درصد بوده است.
جادری گفت: صد و 17 تشکل غیردولتی در حوزه زنان فعالیت می کند و 80 صندوق خردزنان روستایی نیز تشکیل شده است.
در پایان این نشست از فراخوان هفتمین کنگره امام سجاد (ع)رونمایی شد.
انتهای پیام/ع