در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سرکهٔ هندوانه را به شما آموزش دهیم

به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به تجربه‌اش می‌ارزد! طبق دستور پی‌آمده می‌توانید سُسی بسیار خوشمزه درست کنید و آن را روی سالاد سبزیجات ریخته، از طعمش
لذت ببرید و از خواصش بهره‌مند شوید.
 
 در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سرکهٔ هندوانه را به شما آموزش دهیم .   
 
مقادیر دستور زیر برای تهیه سس به اندازه ۲ کاسه گفته شده است.
 
مواد لازم:
 
۱ پیاله، برش‌هایی ازهندوانهٔ بی‌دانه
۱ پیاله از توت فرنگی‌های نصف شده
۲ قاشق غذاخوری سرکهٔ سفید
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
 
طرز تهیه:
 
ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم می‌زنیم تا کاملا یکدست و صاف شود. به همین سادگی!
 
فراموش نکنید که باید فورا آن را سرو کنید زیرا بیش از ۳ روز نمی‌توانید آن را در یخچال نگه دارید. قبل از مصرف هم بخوبی آن را تکان دهید.
 
منبع: سیمرغ
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.