به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زاهدان ،محمد اکبر چاکرزهی در حاشیه این مراسم اظهار داشت: سهم آورده اعضای شرکت تعاونی 15 میلیارد ریال بوده که با حمایت های ویژه دولت، معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری و حمایت های ارزشمند استاندار سیستان و بلوچستان 45 میلیارد ریال آن توسط صندوق کارآفرینی امید به این پروژه پرداخت شده است.
وی افزود: صندوق کار آفرینی امید برای اجرای این پروژه در مجموع 80 میلیارد ریال هزینه می کند.
چاکرزهی با بیان اینکه حدود 230 خانوار روستایی برای اجرای این طرح عظیم مشارکت دارند بیان کرد: همچنین تسهیلات آن با کارمزد صفر درصد بوده و ظرفیت تولید آن 16 میلیون قطعه جوجه یک روزه در سال است.
فرماندار خاش گفت: با بهره برداری از این پروژه، جوجه یک روزه افزون بر 200 واحد مرغداری استان تامین و زمینه ایجاد اشتغال 70 نفر نیز فراهم می شود.
چاکرزهی اظهار داشت: هم اینک افزون بر 40 واحد مرغداری در خاش فعال است که صاحبان این واحدها برای تامین جوجه یک روزه خود مجبور هستند افزون بر یکهزار کیلومتر بعد مسافت را طی کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار سیستان و بلوچستان نیز گفت: توجه به مباحث اشتغالزایی، تولیدی و توانمند سازی روستائیان، عشایر و جامعه شهری از سیاست های مهم دولت تدبیر و امید است.
سکینه اشرفی از حضور و مشارکت و تلاش مردم و مسئولان خاش در صحنه های مختلف از جمله انتخابات و پروژه های اقتصادی و اشتغالزایی و تولیدی قدردانی کرد.
آرش جمالزهی مدیرکل امور روستایی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: 51 و نیم درصد از جمعیت استان در روستاها ساکن هستند که دولت تلاش کرده تا در مباحث مختلف به این قشر ارزشمند و تولید کنندگان واقعی کشور توجه شود.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور هم گفت: نگاه دولت بر این است تا در مناطقی مانند سیستان و بلوچستان تسهیلات را با کارمزد صفر درصد پرداخت کند.
اصغر نورالله زاده اجرای پروژه تولیدی و اشتغالزایی شاخص از جمله کشت گیاهان دارویی را از برنامه های اولویت دار صندوق کارآفرینی امید کشور برشمرد.
انتهای پیام/ع