به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ محمد هادی ایمانیه رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: بیش از 30 هزار چهره برجسته پزشکی فارغ التحصیل آموزشگاه عالی بهداری شیراز که در داخل و خارج از کشور مشغول طبابت هستند، شناسایی شده اند.
ایمانیه با اشاره به آمارهای پیشرفت های این دانشگاه در سال های پس ار انقلاب اسلامی، ادامه داد: رشد خانه های بهداشت از 29 عدد در سال 57 به هزار عدد در سال 95، افزایش بیمارستان های فعال از 39 بیمارستان به 69 عدد، افزایش تخت های بیمارستانی از هزار و 400 تحت به هشت هزار تخت، افزایش صد برابری تحت های ویژه، 40برابری آزمایشگاه و 25 برابری داروخانه ها، نمودی از تلاش های صورت گرفته برای تعالی در عرصه خدمات سلامت در استان، پس از انقلاب اسلامی است.
وی از افزایش 25 برابری دستیاران پزشکی، حضور چهار هزار دانشجو در خوابگاه های دانشگاه و 30 هزار کارمند در مجموعه دانشگاه، به عنوان موارد دیگری از رشد دانشگاه در این سال ها یاد کرد و افزود: همچنین می توان به پوشش حدود 100 درصدی واکسیناسیون، دسترسی بیش از 99درصدی به آب سالم، تبدیل پرستاران از 800 نفر در سال 57 به پنج هزار و 600 نفر، کاهش چشمگیر مرگ نوزادان و کاهش مرگ مادران در سال 95 به پنج مورد، به عنوان دیگر دستاوردهای عرصه بهداشت و درمان استان اشاره کرد.
رکوردداری تعداد پیوند کبد انجام گرفته در شیراز در آمارهای جهانی، حدود 130 مورد کاشت حلزون شنوایی، 372پیوند قرنیه، تصویب هزار و 500 طرح پژوهشی و 37 مورد اختراع در سال گذشته، دیگر مواردی بود که رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در جمع شرکت کنندگان در این آیین، مورد توجه قرار داد.
در این مراسم از تمبر هفتاد سالگی آموزش پزشکی نوین در شیراز رونمایی و از ۳۵ چهره برجسته علمی، تأثیرگذار، پیشکسوت و خیران بخش پزشکی و سلامت تجلیل شد.
آموزشگاه عالی بهداری، در سال ۱۳۲۵ در دو شهر شیراز و اصفهان به منظور تربیت پزشکان عمومی و متخصص برای طبابت در شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر تأسیس شد.
انتهای پیام/ر