تسلیمان ریس گروه بررسی محتوای آموزشی آموزش وپرورش مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: گروه های شرکت کننده دانش آموزی در این جشنواره شامل دانشآموزان همه مدارس اعم از مدارس دولتی، غیردولتی، مدارس استعدادهای درخشان و مدارس استثنایی، دانشآموزان پایه ششم دورهی ابتدایی، دانشآموزان دورهی متوسطه اول و دوم، و هنرجویان هنرستانهای فنی و حرفهای و كاردانش هستند.
وی افزود: آموزگاران و دبیران دورهی ابتدایی و متوسطهی اول و دوم، همه شاغلین مدارس استثنایی، غیردولتی و استعدادهای درخشان، هنرآموزان هنرستانهای فنی و حرفهای و كاردانش، مدرسان دانشگاه فرهنگیان، كلیه كاركنان آموزشی و اداری شاغل در ادارات مدارس عادی و استثنایی و دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان می توانند در این جشنواره شرکت کنند.
ریس گروه بررسی محتوای آموزشی آموزش وپرورش مازندران گفت: توجه تولیدکنندگان آثار به چالش های تدریس معلمان، یادگیری دانش آموزان و مفاهیمی مرتبط با کتاب های درسی همچون آموزش شهروندی، محیطزیست و علوم زمین، مهارتهای زندگی و حقوق بشر جهانی و اسلامی، سیاستهای جمعیتی، زیستفناوری، ریز فناوری، فناوری اطلاعات و ارتباطات، ادبیات و رسمالخط فارسی و تفكر و خلاقیت و نوآوری، اصلاح الگوی مصرف و اقتصاد مقاومتی، معرفی حرف هنر و جغرافیا به تناسب شرایط اقلیمی و جغرافیایی استانها و مناطق روستایی و عشایری، ویژگیها، نیازها و وظایف خانواده باشد.
تسلیمان افزود: شرکت کنندگان با مراجعه به بخش ثبت نام در جشنوارهی تولید محتوای الكترونیكی در شبکه ملی مدارس ایران رشد به نشانی roshd.ir و مطالعهی راهنما و تكمیل فرم شركت در جشنواره، ثبتنام و كد رهگیری دریافت کنند و سپس دو نسخه از محصول تولیدی همراه با فرم تكمیلی را به نمایندهی منطقه محل تحصیل یا اشتغال تحویل دهند.
وی گفت: زمان نامنویسی از 16 اردیبهشت تا 15 شهریورامسال است و ارزیابی آثار برگزیده در استان در مرحله کشوری در آذرماه 96 خواهد بود.
ریس گروه بررسی محتوای آموزشی آموزش وپرورش مازندران گفت: سال تحصیلی گذشته که هفتمین دوره جشنواره ملی تولید محتوای الکترونیکی برگزار شد که 12 هزار و 880 اثر از دانش آموزان و 8 هزار و 620 اثر از معلمان در این جشنواره مشارکت کردند.
تسلیمان افزود: 116 اثر پس از داوری در دبیرخانه استانی جشنواره به مرحله کشوری راه پیدا کردند که 11 اثر به عنوان آثار برگزیده از سوی دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزشی وزارت آموزش و پرورش انتخاب شدند.
وی با بیان اینکه معلمان و دانش آموزان مازندران با نرم افزارهای استوری لاین ، پاور پوینت ، فلش و کپتیویت محتوای آموزشی الکترونیکی تولید می کنند گفت : این محتواها شامل کتابهای درسی پایه های اول تا دهم و با تمرکز بر چالشهای تدریس معطوف است.
انتهای پیام/
معلمای ما دیگه به ما نمره نمی دن ! از لطفتون ممنونم ! خواهش می کنم جواب این سوالات رو بدین