به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برخی موارد ممکن است مجبور باشید در آخر هفتهها برای چند روز در هفته بعد غذا درست کنید.با رعایت این نکات میتوانید وعدههای غذایی سالمی را در اختیار داشته باشید:
- روز پنجشنبه برای خرید مواد غذایی بروید و عصر جمعه غذا بپزید. اغلب غذاها برای سه تا ۴ روز در یخچال سالم باقی خواند ماند.
- غذای پختهشده به چند بخش تقسیم کند و در ظرفهای کوچک جا دهید و فوراً در یخچال بگذارید.
- در روزهای بعد همان بخشی را که میخواهید بخورید، گرم کنید، نه کل غذای پختهشده را.
- شما همیشه نمیتواند با دیدن، بو کردن یا چشیدن غذای فاسد شده را تشخیص دهید. اگر اطمینان ندارید که غذای ذخیرهشده سالم، آن را دور بیندازید.
منبع: همشهری آنلاین
انتهای پیام/