رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک گفت : بیش از پنج هزار تن مرغ منجمد پارسال در کشتارگاه های طیور این شهرستان تولید شده است .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ مرتضی یعقوبی افزود : علیرغم یکسان بودن چرخه تولید مرغ منجمد با مرغ گرم ، تولید و عرضه مرغ منجمد تابع شرایطی است که قسمتی از آن مربوط به سطح امکانات کشتارگاهی و مراکز عرضه و قسمتی نیز به کیفیت مرغ بر می­گردد.

وی ، داشتن خطوط کشتار استاندارد ، تونل های انجماد سریع ، سیستم بسته بندی خاص این محصول و همچنین ویژگی­های مرغ از قبیل سن و سایز و وزن مرغ و نداشتن چربی محوطه بطنی را از شرایط تولید مرغ منجمد بیان کرد .

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک گفت :کارشناسان نظارت این اداره ،  برنامه ویژه و مستمری برای نظارت بر تولید، نگهداری و عرضه این فرآورده استراتژیک دارند تا مصرف کنندگان بتوانند ازمحصولات با کیفیت و مناسب استفاده کنند.

یعقوبی به مصرف کنندگان توصیه کرد: قبل از خرید مرغ منجمد به تاریخ انقضای درج شده بر روی بسته بندی مرغ توجه و از خرید مرغهای تاریخ منقضی و یا بسته بندی مخدوش و نامناسب خوداری کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.