به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ؛ الهام پور مقدم گفت: یکی از مهمترین اقدامات در راستای ترویج تغذیه سالم فرهنگ سازی مصرف حداقل ۵ واحد سبزی و میوه شامل حداقل ۳ واحد سبزی و حداقل دو واحد میوه است.
کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی افزود: مصرف چند نوع سبزی و میوه در حال حاضر یکی از فاکتورهای اصلی اضافه وزن و چاقی و بیماریهای غیر واگیر مرتبط با تغذیه در کشور به شمار می رود.
وی ادامه داد: تشویق و ترویج مصرف بیشتر حبوبات که هم منبع ارزان پروتئین و هم دارای فیبر غذایی بالاست، علاوه بر کاهش مصرف قند، نمک و چربی برای حفظ و ارتقای سلامت، در پیشگیری از اضافه وزن و چاقی، دیابت، بیماری های قلبی و عروقی و سرطان ها حائز اهمیت است.
الهام پور مقدم افزود: ترغیب خانواده ها به استفاده از غذای سالم با ارزش بالا، کاهش مصرف غذاهای آماده و تشویق به استفاده از غذاهای بومی محلی از اهداف برگزاری این جشنواره بود.
در پایان این جشنواره به غذاهای برگزیده از نظر ارزش غذایی مواد به کار رفته، نوع پخت و شکل ظاهری تزیین غذا جوایز ارزنده ای اهدا شد.
انتهای پیام/ش