چیپس سبزیجات طرفداران بسیاری دارد و عده‌ای تصور می‌کنند سبزیجات موجود در آن ارزش غذایی این خوراکی خوشمزه را دوچندان کرده است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اینکه بسیاری از افراد تصور می‌کنند چیپس سبزیجات کالری کمتری نسبت به چیپس‌های معمولی دارد، اما این عقیده اساسا اشتباه است.

یک بسته چیپس سبزیجات معادل هشت قاشق غذا خوری شکر دارد و اگر چه این چیپس از سبزیجاتی مانند چغندر، هویج و سیب زمینی تشکیل شده اما سرشار از قند طبیعی است که وزن را به طور قابل توجهی بالا برده و سوخت و ساز بدن را با مشکل مواجه می‌کند.

شکر، تنها عامل مضر در این چیپس‌ها محسوب نمی‌شود چرا که استفاده بیش از حد از روغن برای سرخ کردن آن باعث بالا رفتن میزان چربی می‌شود.

گفتنی است؛ یک بسته چیپس سبزیجات حاوی ۲۲.۳ درصد قند و ۳۵.۵ درصد چربی است؛ اما با وجود مقادیر بالای قند در این نوع چیپس ها، برخی از شرکت‌ها سعی می‌کنند با اضافه کردن ادویه به این چیپس‌ها طعم مطبوعی به آن دهند که البته همین مسئله در فرآیند افزایش وزن مصرف‌کنندگان نقش دارد.

از طرفی برخی از شرکت‌های تولیدکننده چیپس سبزیجات سعی می‌کنند برای کاهش محتوای چربی، روغن آفتاب گردان (به دلیل دارا بودن سطح بالایی از چربی‌های اشباع نشده)، روغن زیتون و روغن آووکادو به این خوراکی محبوب اضافه کنند. این در حالی است که روش‌های یاد شده از قند موجود در این نوع چیپس‌ها نمی‌کاهد. 

دانشمندان بر این باورند که قند موجود در میوه‌ها و سبزیجات بهتر و سالم‌تر از قندی است که به مواد دیگر اضافه می‌شود.

همچنین بر اساس آخرین نتایج تحقیقات آزمایشگاهی، زمانی که سبزیجات در روغن سرخ می‌شوند، میزان چربی موجود در آن‌ها بیشتر شده و این شرایط در جهت افزایش وزن و بروز انواع بیماری ها از جمله چربی خون، نارسایی‌های قلبی و بیماری‌های کبد عمل می‌کند.

منبع: dailymail

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.