وی افزود: ساخت کلینیک تشخیص بیماران سرطانی از دیگر طرحهای شهرستان میاندوآب است که اکنون بیش از ۹۰ درصد پیشرفت دارد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان میاندوآب نیز گفت: امسال فاز دوم بیمارستان فاطمه زهرا (س) میاندوآب به بهره برداری میرسد و اکنون بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
سهراب حیدری افزود: این طرح باید در سال ۸۴ به بهره داری میرسید اما ۱۰ سال در روند عملیات عمرانی آن وقفه ایجاد شد و با پی گیریهای صورت گرفته در سال ۹۴ عملیات آن دوباره از سرگرفته شد.
وی ادامه داد: با توجه دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی و مسئولان شبکه بهداشت و درمان شهرستان میاندوآب ادامه عملیات بیمارستان دوباره از محل منابع داخلی دانشگاه علوم پزشکی استان آغاز شد.
حیدری با بیان اینکه، این طرح جزو طرحهای ملی است گفت: اعتبار لازم برای ساخت و تکمیل این طرح باید از طریق منابع ملی تخصیص مییافت ولی با شرایط پیش آمده ۷۰ میلیارد ریال اعتبار به این طرح اختصاص یافت.
وی افزود: به علت اینکه در گذشته در مراحل ساخت بیمارستان نظارت خوبی نشده و طرح مورد نظر با نیازهای امروزی تناسب نداشت، تغییراتی در طرح آن لحاظ شد و مساحت آن از هفت هزار مترمربع به ۱۰ هزار مترمربع افزایش یافت.
حیدری گفت: علاوه بر تجهیزات تنها برای عملیات عمرانی این طرح ۱۳۵ میلیارد ریال اعتبار برآورد شده است.
وی بیان کرد: شهرستان میاندوآب دارای ۲ بیمارستان و هر کدام دارای ۱۵۰ تخت است و با افتتاح فاز دوم بیمارستان فاطمه (س) تعداد تختهای بیمارستانی در این شهرستان به حدود ۴۰۰ تخت افزایش میباید.
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب همچنین بیان کرد: طرح بهداشتی کلینیک تخصصی هم در زمینی به مساحت یکهزار و ۸۰۰ مترمربع و با برآورد اعتبار ۴۰ میلیارد ریال در محوطه بیمارستان فاطمه (س) اجرا و امسال به بهره برداری خواهد رسید.
حیدری اضافه کرد: با بهره برداری از این کلینیک، پزشکان تمام تخصصهای رشته پزشکی در دو نوبت صبح و عصر به بیماران خدمات ارائه خواهند داد.