به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،مصطفی سمالی، فرماندار شوشتر اظهار داشت: شهرستان شوشتر در گذشته بهواسطه قدمت تاریخی، از نظر اقتصادی جایگاه ویژهای در استان و کشور داشت، اما با وارد شدن مدرنیته به ایران و تقسیمبندی اقتصادی در خوزستان، اقتصاد شوشتر چندان مورد توجه قرار نگرفت.
وی افزود: در شهرستانهایی نظیر شوش، آبادان، ماهشهر و اهواز تعدادی کارخانهجات و صنایع سنگین بهوجود آمد اما اقتصاد شوشتر را بر پایه کشت و صنعتهای کارون و امام خمینی(ره) قرار دادند.
فرماندار شوشتر با بیان اینکه کشت و صنعتها امروز دچار فراز و نشیب شده و چرخ تولید را به سختی حرکت میدهند تصریح کرد: گر چه با همت مسؤولان سیاسی و اجرایی پابرجا ماندهاند و حقوق یک سوم پرسنل باقی مانده را پرداخت میکنند اما در سطح کلان توانایی کمک به رشد اقتصادی شوشتر را ندارند.
وی اقتصاد شوشتر را بر پایه کشاورزی و گردشگری عنوان کرد و گفت: با وجود اینکه اقتصاد شوشتر بر پایه کشاورزی و گردشگری است اما هیچگونه برنامهریزی صحیحی در این حوزهها صورت نگرفته، بهطوری که کشاورزی شهرستان در مقایسه با دیگر شهرهای استان هنوز همان حالت سنتی بیش از ۵۰ سال پیش را دارد.
سمالی پیرامون پرورش آبزیان بیان داشت: بیش از ۴ هزار هکتار پرورش آبزیان در شوشتر وجود دارد اما با توجه به مصرف بسیار زیاد آب، برداشت پایین است و به صرفه و اقتصادی نیست.
این مقام مسؤول با اشاره به تاریخ ۷ هزار ساله شوشتر اضافه کرد: امسال در حوزه گردشگری اقدامات بسیار خوبی انجام شد، به طوری که دو الی سه شرکت در این زمینه فعال شد و توانستیم خدمات بهتر و بیشتری به گردشگران ارائه دهیم.
وی گفت: ما در حوزه رفاهیات نظیر آب، برق، فاضلاب، سلامت و ... به مردم خدمات ارائه میدهیم، اما برای رفاه، پیشرفت و توسعه یک شهروند باید برنامه باشد که متاسفانه این برنامهها وجود ندارد.
فرماندار شوشتر اذعان داشت: باید فرصتهای اقتصادی شوشتر را بهتر بشناسیم و روی آنها کار کنیم و بین جامعه اجتماعی و مدیریت شهری رابطه برقرار کنیم. زیرا که این رابطه به پیشرفت و توسعه شهرستان کمک میکند.
سمالی در پایان خواستار مدرن سازی اقتصاد کشاورزی و مواد غذایی شهرستان شد و گفت: ما مسؤولان باید مشکلات درونی شهرستان را حل کنیم و در حوزه توسعه، سرمایهگذاری و ایجاد تفکر اجتماعی برای بهبود زندگی مردم بیشتر تلاش کنیم.
انتهای پیام/م