به گزارش خبرنگار
حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بر اساس تعاریف، هر گونه اقدامی که از طریق فضای مجازی و با بهره گیری از ابزارهای اتصال به این حوزه در جهت نقض حقوق افراد شناسایی شده صورت بپذیرد در حوزه جرایم سایبری قرار گرفته و از لحاظ قانونی پیگرد خواهد داشت.
حبیب الله رجبلی رئیس پلیس فتا استان فارس در خصوص آمار این گونه جرائم در استان فارس عنوان داشت: بر اساس آمار گرفته شده 47 درصد جرائم تحت سوء استفاده های مالی انجام گرفته پذیرفته و 6 درصد مربوط به موضوع انتقام جویی بوده است. 5 درصد از روی سرگرمی و کنجکاوی و در نهایت 4 درصد جرائم را موضوعات دیگر شکل داده است.
وی افزود: سطح پایین آگاهی کاربران، مشکلات فرهنگی و اخلاقی برخی کاربران، اشکالات ساختاری، سهولت جرم با پنهان ماندن مجرم و توسعه رسانهای دیجیتال از مهمترین عوامل افزایش قربانیان در فضای مجازی شده است.
رجبلی گفت: 62 میلیون کاربر فضای مجازی در کشور وجود دارد که برخی از آنها دچار اعتیاد اینترنتی هستند، موضوعی که مراقبت و کنترل بیشتر خانوادهها بر فرزندان را آشکار می کند.
رجبلی در پایان گفت: باید واقعیتهای خوب و بد فضای مجازی را با هم دید و فضای مجازی مانند چاقوی دولبهای است که آموزش نحوه صحیح از آن لازم است.