به گزارش خبرنگار
حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حدود 10 روز به دوازدهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری کشور باقی مانده است. شب گذشته سری دوم حضور نامزدها در برنامه گفت و گوی ویژه خبری با محوریت موضوعات اقتصادی آغاز شد و سید ابراهیم رئیسی نخستین مهمان این برنامه توضیحاتی را ارائه کرد.
رئیسی از اتخاذ روش مدیریتی خود در خصوص استفاده از همه سلائق و ظرفیت های کشور برای حل مشکلات اقتصادی کشور گفت، وی همچنین در زمینه معیشت و موضوع اشتغال عنوان کرد؛ در هر وزارت خانه یک معاونت اشتغال فعال خواهد شد، مردم باید از ثروت و درآمد همه دولت تا تک تک وزرا و مدیران آگاه و در جریان اقتصاد، صادرات و واردات و تمامی مزایده و مناقصه ها قرار بگیرند، این شفافیت با مردم به نفع کشور و سلامت اداری خواهد بود.
وی در خصوص سوال مطرح شده در باب مالیات آستان قدس، با ابراز تمایل نسبت به پرسش این سوال گفت: تمام زیر بنای اقتصاد آستان قدس رضوی بر دو پایه نذر و وقف مردم بنا شده و هیچ پولی جز نذر و وقف در مجموعه و شرکت های زیر مجموعه آن وجود ندارد. ابتدای پیروزی انقلاب، مرحوم آقای طبسی تولیت آستان قدس طی نامه ای موضوع مالیات این مجموعه از امام سوال پرسیدند، امام فرمودند اموال استان مطلقا شامل مالیات نمی شود.
در حال حاضر آستان قدس با پرداخت مالیات ارزش افزوده، مالیات های تکلیفی و اظهار نامه مالیاتی تمامی شرکت های وابسته به آستان قدس وظایف خود را در این خصوص انجام می دهد، در کنار همه این موارد لازم به ذکر است که آستان قدس 10 برابر میزان مالیاتی را که دولت می خواهد از مجموعه دریافت کند را به فقرا و نیازمندانی کمک می کند که تحت تکلف دولت هستند.
همه کاراش درست و با برنامه
جهت اطلاع دوستان عزیز عرض می کنم
تمامی درآمدهای آستان قدس از نذورات و موقوفات نیست. این آستان شرکت ها و موسسات تابعه ای هم داره که مثل سایر شرکت ها فعالیت اقتصادی می کنن. حتماً "نان قدس رضوی" خوردین. یا اسم "انتشارات آستان قدس رضوی" به گوشتون خورده. اینها و ده ها موسسه و شرکت دیگه زیر نظر آستان قدس اداره میشه و درآمدش برای آستان قدسه.
عنوان: معافیت مالیاتی آستان قدس رضوی و شرکتها و مؤسسات وابسته
تاریخ: ۱۳۶۸/۰۱/۲۰
محل: تهران، جماران
موضوع: معافیت مالیاتی آستان قدس رضوی و شرکتها و مؤسسات وابسته
مناسبت:
موسوی، میرحسین (نخست وزیر)
[بسمه تعالی. محضر مبارک مرجع عالیقدر و رهبر کبیر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت آیتاللّه العظمی امام خمینی ـ مدظله العالی
با اهدای بهترین تحیات محترماً معروض میدارد، منابع مالی آستان قدس رضوی مجموعۀ ترکیبی از موقوفات و نذورات بوده که در جهت کمک به محرومان، گسترش و نشر فرهنگ اسلامی و ترویج اسلام ناب محمدی، تعمیر و نگهداری اماکن متبرکه و روضۀ منوّرۀ رضویه و احداث و گسترش ابنیه و بالاخره در راه مصالح جامعۀ اسلامی طبق نظر و نیّات واقفین حسب موارد مقرره به مصرف میرسد.
قابل ذکر است که به خاطر قید غیرانتفاعی بودن، این تشکیلات مقدس از آغاز حیات خود در هیچ دوره و مقطع تاریخی مشمول پرداخت مالیات نبوده است.
در سال ۱۳۶۵ که لایحۀ مالیاتی در کمیسیون اقتصاد و دارایی مجلس مطرح و در لایحۀ مذکور نام آستان قدس از ردیف سازمانهایی که مشمول معافیت مالیاتی بودند حذف گردیده بود. مراتب به وسیلۀ برادر بزرگوارمان جناب مستطاب حجتالاسلام و المسلمین حاج احمد آقا به استحضار حضرت مستطاب عالی رسید که مقرر فرمودید: (آستان قدس رضوی مالیات ندهد و به جناب آقای نخست وزیر هم گفته شود از آستان قدس نباید مالیات بگیرند) اما از آنجا که اوامر حضرتعالی کتباً به مسئولین امر ابلاغ نگردیده در قانون مالیاتی مصوب سال ۱۳۶۶ مجلس شورای اسلامی موضوع عدم پرداخت مالیات آستان قدس رضوی و شرکتهای وابسته مسکوت ماند.
با توجه به اجرای قانون مذکور از ابتدای سال جاری مشکلات و مسائلی در این رابطه برای آستان قدس رضوی به وجود آمده است، استدعا دارد اوامر حضرتعالی را در خصوص عدم پرداخت مالیات به وسیلۀ آستان قدس و شرکتها و مؤسسات وابسته به مسئولین ذیربط امر به ابلاغ فرمایند.
در جوار مضجع منور حضرت ثامنالائمه (ع) سلامتی و طول عمر آن حضرت و دوام و بقای نظام جمهوری اسلامی را از خداوند سبحان مسئلت دارم. والسلام علیکم و رحمة اللّه و برکاته.
۱۳۶۸/۰۱/۱۰ ـ ارادتمند: عباس واعظ طبسی]
بسمه تعالی
جناب آقای موسوی، نخست وزیر محترم
همانطور که قبلاً گفتهام آستان قدس رضوی و شرکتها و مؤسسات وابسته از پرداخت هر گونه مالیاتی معاف میباشند. نظر اینجانب را به مقامات ذیربط ابلاغ نمایید.
۶۸/۰۱/۲۰
روحاللّه الموسوی الخمینی
درنظرداشته باشیم درآن زمان استان قدس فقط کار فرهنگی و مذهبی انجام می داد نه اقتصادی مطمئنا اگراین سوال را الان از امام سوال می کردندنتیجه چیزی دیگری بوده
همانطور که سخنگوی دولت گفته درقانون برنامه ششم هم این موضوع امده که به تایید شورای نگهبان هم رسیده است واگر خلاف بود نه شورا ی نگهبان تایید می کرد وهم مقام معظم رهبری مانع تصویب این قانون می شده اند
حال سوال این است جناب رییسی که به پایبندی قانون تاکید دارند چرا این قانون را رعایت نمی کنند بهتر است قانون بد هم اگرباشد اجرا شود تا جناب رییسی رییس جمهور شدند قانون را تغییر دهند پایبندی به قانون برای همه لازم است نباید قانون گزینشی که باب میل ما هست و انجام داد و باقی که قبول نداریم با نگاه شخصی اجرا نکنیم
تغییر به نفع مردم
تغییر به نفع مردم
آستان قدس جای تاخت وتاز سیاسی نیست هرنوع بی احترامی . ..ومالیات یعنی چه.
از آب خوردن هم مالیات گرفتید چیکار برای مردم ایران کردید.
درآمد نفتی بلا می کشید درآمد گاز .معدن........
هرنو بی احترام به امام رضا ع بی جواب نمی ماند همین
رئیسی کسی است که به حکم امام منافقین طرفداران رجوی که ۱۷ هزار نفر را در ایران ترور کردند اعدام کرد /
من کسی را می خواهم که به دزد واختلاس گر رحم نکند /
دزد را باید دستش را قطع کرد /
روحانی است
اما
روحانی نیست.
#دولت_کار_کرامت
روحانی است
اما
روحانی نیست.
#دولت_کار_کرامت
من چند وقت پیش مشهد بودم ولی گداها آدمو کلافه میکردن انقد زیاد بود اونارو رئیسی ندیده؟؟؟؟
بسه دیگه
درود بر رئیسی
که کشورم ایران . دینم اسلام . اسمم صاحبش علیست . رهبرم سید علیست . و انشاالله رئیس دولتش رئیسی ست
با سلام و احترام به نظر بنده اینک آستان مقدس رضوی به فقر کمک میکند یک بحث است و اینکه بایستی از در آمد مجموعه براساس قانون مصوب مجلس شورای اسلامی مالیات بپردازد مبحث دیگریست .
این نحوه اشتباه را جناب آقای رئیسی در مورد پرداخت وام قرض الحسنه ازدواج که ا ز منابع قرض السنه تامین میشو د با تسهیلات در شکل عقود اسلامی و از منابع سپرده های اشخاص با سود علی الحساب با نرخ سود بالا پرداخت میشود نیز چنین اشتباهی مرتکب شده و شعار کونه مطلب را بیان فرموده اند امید است با رعایت اخلاق اسلامی مطالب صیحیح ارائه گردد. با تشکر
با کمک به فقرا هم عملا در برابر دولت ایستاده والا بده به بهزیستی تا از طریق دولت توزیع بشه یا لااقل با نظارت دولت اگه مورد مبهمی وجود نداره
همه کاراش درست و با برنامه