محسن فرهادی،افزود: این برنامه دارای سه رویکرد اساسی مرکز سلامت محیط و کار در زمینه ایمنی مواد غذایی شامل تقویت سیستم شبکه به معنی عام و زیرساخت های آن، تقویت منابع انسانی و تامین تجهیزات بازرسی و تقویت سامانه جامع بازرسی مرکز سلامت محیط و کار ، ارتباطی مردمی در زمینه گزارش تخلفات بهداشتی با سامانه کشوری 190 و مشارکت بخش خصوصی در برنامه های بهداشت محیط است.
وی، تصریحکرد: کارگاه کشوری بهداشت و ایمنی مواد غذایی و اماکن عمومیتوسط مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با همکاری گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مدت دو روز در تاریخ های 17 و 18 اردیبهشت با حضور تمامی کارشناسان مسوول بهداشت محیط دانشگاه های سراسر کشور در حال برگزاری است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در ادامه این گفتگو افزود: نقش و اهميت بهداشت مواد غذایی در حفظ و سلامت انسان به عنوان یك اصل مهم برای جلوگيری از ابتلای انسان به بيماری ها است.
سید علیرضا مروجی، با تاکید بر اینکه برنامه هفتم تحول سلامت با عنوان بهداشت عمومی "آب سالم، غذای ایمن و رِژیم غذایی سالم، هوای پاک" اظهار امیدواری کرد: این کارگاه بتواند گامی موثر در جهت توسعه برنامه های جامع، سیستماتیک و یکپارچه ایمنی مواد غذایی با بهره گیری از رهیافت های نوین علمیشود.
وی افزود: نمونه برداری مواد غذائی در سطح عرضه، شناسایی افزودنی ها و تقلبات مواد غذائی، اهمیت تجهیزات پرتابل بازرسی در کنترل و نظارت بازرسی و بهداشت مواد غذائی از جمله سرفصل های این کارگاه است.