به
گزارش گروه استان های
باشگاه خبرنگاران
جوان از شیراز؛ رجبعلی راهی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس گفت: هدف از برگزاری این کارگاه رفع ابهام در اجرای بخشنامه ها، تبادل اطلاعات میان کارکنان، ارتقاء سطح مهارت کارکنان بنیاد و به روز رسانی اطلاعات شغلی ایثارگران است.
وی بیان کرد: کارگاه های آموزشی با حضور 75 نفر از کارشناسان و روسای ادارات اشتغال معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران از استان های فارس، بوشهر، هرمزگان و کهکیلویه و بویراحمد هستند که با آموزش تخصصی و کارگاه خوداشتغالی و همچنین سامانه سجایا آشنا و از مقررات استخدامی بهره مند شدند.
راهی با بیان اینکه در زمینه ایجاد اشتغال ایثارگران در بنیاد از دو طریق استخدام 25 درصدی در دستگاه های دولتی و یا ایجاد اشتغال و کارآفرینی انجام می شود، افزود: باید زمینه اشتغال برای ایثارگران در بخش های مختلف ایجاد شود.
همچنین حجت الاسلام محمدجواد محمدی پور معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید وامور ایثارگران فارس نیز ادامه داد: کهولت سن، درمان و ا شتغال ایثارگران از موضوعات مهم اشتغال ایثارگران است.
وی تصریح کرد: مشکل بیکاری جز با اقدام جهادی، عزم راسخ و تلاش شبانه روزی رفع نمی شود و مسئولان بنیاد نیز باید با همکاری و ارتباط با شرکت ها، دستگاه ها و موسسه های کارآفرینی در زمینه اشتغال ایثارگران اقدام کنند.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید وامور ایثارگران فارس اضافه کرد: در حال حاضر 4 هزار و 500 نفر ایثارگر جویای کار در استان وجود دارد که 600 نفراز این افراد فارغ التحصیلان رشته های دانشگاهی هستند.
وی اظهار کرد: بهترین راه حل اشتغال، ایجاد بنگاه های تولیدی از جمله گلخانه ها و یا فعال کردن افراد جویای کار در بخش های فنی و حرفه ای است که مسئولان باید با افزایش وام های خوداشتغالی و کاهش کارمزد زمینه اشتغال برای ایثارگران را فراهم کنند.
حجت الاسلام محمدجواد محمدی پور گفت: پارسال برای 350 نفر از ایثارگران استان، ایجاد شغل و برای 60 نفر نیز تسهیلات خود اشتغالی پرداخت شد.
انتهای
پیام/ن