به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،محمد صدیق مرتضوی رییس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان گفت: در این کارگاه سه روزه 50 فعال بخش خصوصی و کارشناسان آبزی پروری هرمزگان با علم روز دنیا در زمینه پرورش صدف های خوراکی آشنا می شوند.
وی افزود: این کارگاه با حضور 3 محقق ایتالیایی و یک محقق فرانسوی برگزار می شود.
رییس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان گفت: انتقال دانش روز دنیا ، آشنایی با چگونگی صنعت تولید و بازاریابی و گونه های بومی مناسب برای پرورش صدف های خوراکی از مهمترین اهداف برگزاری این کارگاه است.
صدیق مرتضوی افزود: امسال با همکاری بخش خصوصی برای نخستین بار مرکز تولید صدف های خوراکی در پارسیان ایجاد خواهد شد.
محمد پورکاظمی رییس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورگفت: صدف های خوراکی در زمان پرورش نیاز به غذا ندارد و با نوع عملکرد موجب تصفیه محیط اطراف خود از آلودگی ها می شود.