رئیس قوه قضاییه گفت: حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رأی برای نشان دادن اقتدار ملی و ارتقای امنیت کشور است و قهر کردن با انتخابات را خواست دشمنان دانست و از مردم خواست که با شرکت در انتخابات ریاست جمهوری، ناامیدی و یأسی را که رسانه‌های غربی القا می‌کنند، خنثی کنند.

نامزد‌ها شعارهای بی اساس و غیر منطقی ندهند/ زندگی مسئولان باید در سطح مردم عادی باشد/ قهر کردن با صندوق‌های رأی، خواست دشمنان استبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی با تبریک و تهنیت اعیاد شعبانیه به ویژه میلاد مسعود منجی عالم بشریت حضرت حجه ابن الحسن امام زمان (عج)، به تبیین موضوع انتظار و ویژگی‌های منتظران واقعی پرداخت و اظهار کرد: انتظار و اذعان به وجود امام حی و حاضر که بنا به مصلحت الهی در غیبت به سر می‌برد، از ارکان مذهب تشیع است. در مورد امامت امام زمان و طول عمر ایشان طی سده‌های متمادی بعد از غیبت، شبهاتی مطرح شده است که از طرف عالم مذهب، پاسخ‌های متقنی بدان‌ها داده شده است. در قرآن کریم موارد متعددی هم در زمینه اعطای مقامات عالیه در دوران کودکی و هم در مورد طول عمر بیان شده است.

* مهدویت از مسلمات اعتقادی مسلمین است
 
رئیس دستگاه قضا با ذکر نمونه‌های مطرح شده در قرآن کریم گفت: خداوند در مورد حضرت یحیی (ع) می‌فرماید «یا یَحْیی‏ خُذِ الْکِتابَ بِقُوَّهٍ وَ آتَیْناهُ الْحُکْمَ صَبِیًّا». در این مورد می‌بینیم که خداوند به حضرت یحیی در زمان کودکی حکم اعطا کرده است. در مورد حضرت عیسی (ع) نیز آمده است که «فَأَشَارَتْ إِلَیْهِ قَالُوا کَیْفَ نُکَلِّمُ مَنْ کَانَ فِی الْمَهْدِ صَبِیًّا قَالَ إِنِّی عَبْدُ اللَّهِ آَتَانِیَ الْکِتَابَ وَجَعَلَنِی نَبِیًّا وَ جَعَلَنی‏ مُبارَکاً أَیْنَ ما کُنْتُ» در مورد طول عمر نیز آمده است که حضرت نوح (ع) قریب هزار سال عمر کرده اند.
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه اهل سنت نیز اصل وجود نورانی امام زمان (عج) را قبول دارند گر چه در مورد حیات فعلی آن حضرت سخن دیگری دارند و برخی از عرفای آنان دقیقاً همانند شیعه به وجود امام حی معتقدند، افزود: براین اساس می‌توان گفت که مهدویت تقریباً از مسلمات اعتقادی مسلمین است.

 *انتظار ظهور باید با حال، عمل و قول ما سازگار باشد

رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: انتظار ظهور باید با حال، عمل و قول ما سازگار باشد. نمی‌توانیم در مرئی و مسمع شخصیت بزرگی که مدعی چشم انتظاری او هستیم با او مخالفت کنیم و بعد خود را در زمره منتظران حقیقی او بدانیم. انتظار واقعی مستلزم این است که مطیع اوامر و نواهی مولا باشیم. براین اساس هر که باتقواتر و نزدیک‌تر به معرفت حق تعالی است، منتظر واقعی به شمار می‌آید. برای آنکه بفهمیم که به چه میزان یک منتظر واقعی هستیم باید ببینیم که اگر مولایمان از ما بخواهد می‌توانیم از ظواهر دنیا و آنچه به آن تعلق خاطر داریم دست بکشیم یا خیر؟

*منتظر واقعی باید در مسیر عبودیت حق باشد

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه منتظر واقعی باید در مسیر عبودیت حق باشد، اظهار کرد: اطاعت ائمه اطهار (ع) از اوامر و نواهی خداوند، اطاعت محض است به نحوی که هیچ قدمی جلوتر از این اوامر و نواهی برنمی دارند. منتظر واقعی هم باید همینطور باشد.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به برکات شب و روز نیمه شعبان، بر لزوم درک این اوقات شریف تأکید کرد و گفت: طبق آنچه در کتب ادعیه و سخن برخی بزرگان آمده است، احتمال می‌رود که شب نیمه شعبان از لیالی قدر باشد. روایتی در کتاب اقبال به نقل از پیامبر اکرم (ص) آمده است که ایشان می‌فرمایند «جبرئیل در شب نیمه شعبان مرا بیدار کرد و گفت: فَإِنَّ هَذِهِ لَیْلَةٌ یُفْتَحُ فِیهَا أَبْوَابُ السَّمَاءِ فَیُفْتَحُ فِیهَا أَبْوَابُ الرَّحْمَه وَ بَابُ الرِّضْوَانِ وَ بَابُ الْمَغْفِرَةِ وَ بَابُ الْفَضْلِ وَ بَابُ التَّوْبَةِ وَ بَابُ النِّعْمَه وَ بَابُ الْجُودِ وَ بَابُ الْإِحْسَانِ یُعْتِقُ اللَّهُ فِیهَا بِعَدَدِ شُعُورِ النَّعَمِ وَ أَصْوَافِهَا»

آیت الله آملی لاریجانی همچنین با اشاره به نامگذاری روز نیمه شعبان به عنوان روز سربازان گمنام امام زمان (عج)، تصریح کرد: امروز امنیت مثال زدنی کشور مرهون تلاش‌های نیروهای نظامی، انتظامی، امنیتی و همچنین قوه قضاییه است. بر همین مبنا از همه این عزیزان به ویژه کارکنان خدوم وزارت اطلاعات تشکر می‌کنیم و می‌دانیم که این امنیت، ماحصل تلاشهای جمعی است که نیروهای وزارت اطلاعات در این جمع نقشی بسیار اساسی و تعیین کننده دارند، اما متأسفانه گاه مورد بی مهری هایی نیز قرار می‌گیرند که امیدواریم همه مردم و مسئولان با ملاحظه تلاش‌های این عزیزان، قدردان امنیتی که از آن بهره‌مند هستیم، باشند.

*مسئولان به امنیت کاری کسانی که در این مشاغل سخت فعالیت می‌کنند توجه بیشتری داشته باشند

رئیس دستگاه قضا در ادامه با اشاره به حادثه دلخراش انفجار در معدن زمستان یورت آزادشهر در استان گلستان و کشته و مجروح شدن جمعی از معدن کاران تلاشگر، مجدداً به بازماندگان قربانیان این حادثه تسلیت گفت و اظهار کرد: مسئولان باید به امنیت کاری کسانی که در این مشاغل سخت فعالیت می‌کنند توجه بیشتری داشته باشند. حسب برخی گزارش‌های اولیه، کوتاهی هایی در بین بوده که منجر به وقوع این حادثه شده است. البته دادگستری استان گلستان و دادستان مرکز این استان مشغول بررسی این موضوع هستند و سازمان بازرسی کل کشور نیز تیمی تخصصی را برای واکاوی این حادثه به منطقه اعزام کرده است. امیدواریم اگر تقصیر یا قصوری در این زمینه وجود داشته هرچه سریعتر رسیدگی و به مردم شریف اعلام شود و علاوه براین مسئولان با استفاده از نتایج حاصل از بررسی‌ها تلاش کنند که از وقوع مجدد چنین حوادثی پیشگیری شود.

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه معمولاً فعالان در این مشاغل سخت از اقشار ضعیف جامعه هستند، همه مسئولان و دستگاه‌های مربوطه را موظف به تأمین امنیت حرفه‌ای آنان دانست و خاطرنشان کرد: جان این عزیزان با هیچ چیز برابری نمی‌کند، اما به هرحال مسئولان موظفند که با رسیدگی به خانواده‌های آسیب دیدگان این حادثه و ساماندهی وضع کار و معیشت آنها، قدری از آلام آنان بکاهند.

*نفس حضور مردم در انتخابات، فراتر از آن است که چه کسی انتخاب می‌شود

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به در پیش بودن دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب به صورت مکرر بر حضور مردم در انتخابات تأکید فرموده اند و روز گذشته نیز ایشان بار دیگر حضور مردم را موجب اقتدار کشور دانستند. نفس حضور مردم در انتخابات، فراتر از آن است که چه کسی انتخاب می‌شود. قطعاً انتخاب اصلح یک وظیفه دینی و عقلی است، اما فراتر از آن وظیفه ملی ما حضور در پای صندوق‌های رأی است.

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به اظهارات برخی آحاد جامعه مبنی براینکه هیچ کدام از این کاندیدا‌ها شایسته نیستند، تأکید کرد: حضور ما در پای صندوق‌های رأی و رأی دادن به یکی از نامزد‌ها قطعاً به معنای پذیرفتن همه اعمال و رفتار نامزد مورد نظر ما نیست. باید در زندگی سیاسی خود واقع گرا باشیم و فراموش نکنیم که بهر حال عده‌ای خود را در معرض رأی مردم قرار می‌دهند و ممکن است که منطبق با همه ایده آل‌های ما نباشند، اما موظفیم کسی را انتخاب کنیم که بتواند چرخ اجرایی کشور را بچرخاند. اگر می‌خواهیم چرخ تولید و اشتغال بچرخد و از نعمت اقتدار و امنیت برخوردار باشیم باید با یک دولت مستقر به این هدف برسیم و این جز با رأی دادن و شرکت در انتخابات به دست نمی‌آید.

*رسانه‌های غربی به دنبال القای ناامیدی و یأس در جامعه ایرانی هستند

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه رسانه‌های غربی به دنبال القای ناامیدی و یأس در جامعه ایرانی هستند، قهر کردن مردم با صندوق‌های رأی را خواست امروز دشمنان دانست و از مردم خواست که با حضور پرشور خود، پروژه ناامید نشان دادن ملت را که از سوی کشورهای سلطه و از طریق رسانه‌های اختاپوسی آن‌ها دنبال می‌شود، خنثی کنند.

*نامزد‌ها باید به نیازهای واقعی مردم توجه کنند

رئیس دستگاه قضا با توصیه به نامزدهای انتخاباتی تأکید کرد: نامزد‌ها باید به نیازهای واقعی مردم توجه کنند و کار جهادی انجام دهند و از دادن شعارهای بی‌اساس و غیر منطقی پرهیز کنند. طرح پاره‌ای شعارهای بی‌اساس علیه قوه قضاییه و مسئولین آن از این قبیل است چنانکه شعارهایی مانند افزایش یارانه‌ها یا وعده هایی از این دست هم باید با مطالعه مطرح شود.

*مسئولان در جمهوری اسلامی باید با محرومان زندگی کنند

آیت الله آملی لاریجانی همچنین با تأکید براینکه کاندیدا‌ها باید در نظر و عمل، همراه با محرومین باشند، تصریح کرد: مسئولان جمهوری اسلامی با مسئولان سایر کشور‌ها تفاوت دارند. ممکن است آقای ترامپ در آمریکا میلیارد‌ها دلار ثروت داشته باشد یا سایر مسئولان آن‌ها نیز کم و بیش همین وضع را داشته باشند، اما مسئولان در جمهوری اسلامی باید با محرومان زندگی کنند. البته نمی‌گوییم که همه باید فقیر باشند، زیرا ثروت و سرمایه در اندیشه دینی، امر مذمومی نیست، اما سطح زندگی یک مسئول باید طوری باشد که مردم احساس کنند این فرد از جنس خودشان است. برهمین اساس مسئولان موظفند که از اشرافیگری پرهیز کنند و به فکر محرومان باشند. چنین رویکردی به اعتمادسازی هرچه بیشتر در بین مردم کمک می‌کند، اما متأسفانه مواردی وجود داشته که موجب سلب اعتماد عمومی شده است و باید تلاش کنیم که این اعتمادسازی صورت گیرد.

رئیس قوه قضاییه در پایان ابراز امیدواری کرد که با برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور شایسته‌ترین فردی که مردم تشخیص می‌دهند انتخاب شود و ضمن تضمین امنیت و اقتدار ملی، تلاش دشمنان برای مقابله با نظام و مردم خنثی شود.

براساس این گزارش، ادامه بررسی گزارش عملکرد قوه قضاییه در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در دستور کار امروز مسئولان عالی قضایی قرار داشت.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۳ ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶
من قهر میکنم .. چون این صلاحیتها رو ظلم میدونم .. کسانی 4 سال وقت مردمو گر فتن .. کاری که میلیون ادمو خوشحال کرد مرخرف خواندند .. دروغ گفتند درشرایطی دشمن دین مملکت به به کرد بتون بر زحمات نخبه های ما ریختند و الاماساالله ، برکت الله .....خدایا ما رو ببخش ... ببخشید رهبر عزیز دلم بسوی علی پر میکشد ، ولی. صالح نیستم که. که فریاد بکشم ..کاریکه ازم بر میاد قهر کنم ..ولی ...چی بگم....ببخشید
آخرین اخبار