اگر در آستانه یا اواسط دوران جوانی قرار دارید، به طور کلی از بهترین وضعیت سلامتی در طول عمر یک انسان برخوردار هستید و این به شما اجازه میدهد تا به انجام فعالیتهای مختلف بپردازید.
در گام اول هدف زندگی خود را مشخص کنید و با افرادی دوست و نزدیک شوید که مثبت اندیش، آینده نگر، علاقهمند به موفقیت و ترقی و خیر خواه هستند.
افراد زمانی که در دوران جوانی به سر میبرند، احساس میکنند که جوانی دورانی بی نهایت است، اما هر سال فرد پیر و پیرتر میشود و بهترین زمان برای یادگیری، سرمایه گذاری، ریسک کردن و صرف انرژی بر روی پروژهها همین دوران زودگذر جوانی است پس قدر هر ثانیه از آن را باید دانست.
افراد جوان دارای نوعی احساس غرور و اعتماد به نفس بالا هستند که باعث میشود از پذیرفتن شکست و اشتباهات خود رویگردان باشند. بررسی زندگی افراد کارآفرین موفق در سطح جهان نشان داده است که آنها حتی در دوران جوانی شکستها و اشتباهاتی را متحمل شده اند، اما از آنها درس گرفته و در جهت پیروزی خود استفاده کرده اند.
این افراد هرگز مایوس و ناامید نشده اند و با پشتکار انکارناپذیری به دنبال موفقیت در زندگی کاری خود بوده اند.
در دوران جوانی به دلیل فعالیت عالی مغز میزان یادگیری بالا است و این باعث میشود تا فرد مطالب بیشتری را بیاموزد، کارشناسان به افراد جوانی که میخواهند در زندگی موفق باشند توصیه میکنند از آموختن هیچگاه فراری نباشند و در هر زمانی مشغول یادگیری نکات جدید باشند، زیرا همزمان با افزایش سن از میزان گیرایی ذهن کاسته شده و فرد برای آموختن مطالب جدید مجبور به صرف وقت بیشتری است.
کمتر خرج کنید، بیشتر پس انداز و سرمایه گذاری کنید؛ این یک شعار نیست بلکه یک راهکار بسیار مفید برای موفقیت جوانان است.
درسنین جوانی فرد به دنبال خرید انواع وسایلی است که بیش از نیمی از آنها را نیاز ندارد. بیشتر این خریدها برای چشم و هم چشمی با دیگران و یا جلب توجه است.
کارشناسان اعتقاد دارند جوانانی در زندگی موفق میشوند که در طول زندگی خود به میزان مناسبی سرمایه گذاری و پس انداز انجام دهند و از خرید وسایل غیر ضروری خودداری کنند.
این افراد ولخرج نیستند و درست و به اندازه خرید میکنند و از کالاها و اموال خود به درستی استفاده و مراقبت میکنند.
پیدا کردن اینکه فرد در چه زمینهای استعداد دارد، در بازه سنی ۱۷ الی ۲۲ سال میتواند بر موفقیت او در کل زندگی اثر مثبت بگذارد، افرادی که از این شاخه به آن شاخه میپرند و تا مدتها زمینه استعدادی خود را نمیشناسند و یا به دلایل مختلف به آن گرایش ندارند بازه زمانی طلایی را از دست میدهند، هرچه فرد زودتر بتواند استعدادهای خود را شناسایی کند بهتر میتواند در زندگی هدف گذاری صحیح داشته باشد.
در عین حال کار کردن و سخت کوشی در دوران جوانی نباید به اندازهای باشد که فرد از داشتن زندگی عادی محروم شود، کاربیش از حد میتواند باعث افسردگی، خستگی، پیری زودرس، عدم رسیدگی و مراقبت از سلامت روحی و جسمی، از دست دادن برخی فرصتها از جمله ازدواج، فرزند آوری و رسیدگی به والدین و دوستان میشود.
در کنار کار و فعالیت فرد باید زمانی را برای تفریح، استراحت، رفع خستگی و تجدید قوا در نظر بگیرد تا در کارها به موفقیت بیشتری دست پیدا کند و سلامت روحی و جسمی فرد حفظ شود.
منبع: Jeetbanerjee
انتهای پیام/