به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان ،دراین جشنواره انواع غذاهای تهیه شده از ماهیان گرمابی و سرمابی در معرض دید و فروش گذاشته شد . در حاشیه این جشنواره کارگاه طبخ غذاهای دریایی هم برگزار شد و بانوان شرکت کننده آموزش های لازم را فراگرفتند.
محمدحسین عظیمی مدیر جهادکشاورزی فهرج درخصوص برگزاری این جشنواره گفت :اقتصاد شهرستان فهرج از قدیم الایام وابسته به خرما بوده است و برای تنوع بخشیدن به منابع درامدی مردم ، چند سالی است صنعت آبزی پروری در این منطقه خشک و کویری شروع و با استقبال خوب مردم و کشاورزان مواجه شده است .
وی افزود: 14 استخر پرورش ماهی در فهرج راه اندازی شده است و امسال 43 هزار قطعه بچه ماهی در آنها توزیع و رها شده است و پیش بینی می شود 60 تن گوشت ماهی گرمابی و سرمابی دراین شهرستان تولید شود.