به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛رحمتی با بیان اینکه غذا وجه تمایز و در عین حال وجه اشتراک ملت هاست،گفت:غذا نقش مهمی در اقتصاد گردشگری دارد و می توان به یکی از جاذبه های گردشگری تبدیل شود.
وی با بیان اینکه گردشگران به جهت تجربه خوراک خوب و نو بار دیگر همان منطقه را به عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب می کنند، افزود:جاده ابریشم یکی از تاریخی ترین تجربه های ملت ها در ارتباطات فرهنگی و اقتصادی به شمار می رود.
رحمتی با بیان اینکه تنوع فرهنگ و ملل در پهنه جاده ابريشم، رنگين كمانی از طعم های مهربانی ايجاد كرده است، ادامه داد: كشورهای سازمان همكاری های اقتصادی اكو در مسير بستر تاريخی جاده ابريشم مستقر هستند.
مدیرکل سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان ادامه داد: در صورت همگرايی و همكاری دولت ها به جهت ظرفيت بالقوه ای كه به وجود می آيد، این راه می تواند راهی به سوی جهانی شدن باشد.
گفتنی است سومین جشنواره بین المللی غذای اکو- جاده ابریشم با حضور رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور و مشارکت ۱۴ کشور در زنجان آغاز شد.
انتهای پیام/ش