نگین صدقی کارشناس شیمی در گفت و گو با خبرنگار
حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ با اشاره به استفاده از ظروف پلاستیکی با مواد اولیه نامناسب اظهار داشت: ظروف پلاستیکی ارزان قیمت متاسفانه مواد اولیه شان نا سالم و مضر است و به شدت سلامتی افراد را تهدید میکند.
وی بیان کرد: ظروف پلاستیکی بی کیفیت از مواد غیرطبیعی تشکیل شده است که مدت زمان بیشتری طول میکشد تا بازیافت شده و به چرخه طبیعت برگردد از این رو اینگونه مواد مناسب مصرف غذا در آن نیست و بهتر است افراد از ظروف گیاهی و یا چینی استفاده کنند.
وی ادامه داد: در اثر حرارت مواد غذایی داغ کاتالیستهای با بافت پلیمر با غذای موجود در آن ترکیب شده و سبب بروز بیماریهای مختلفی در افراد میشود.
صدقی عنوان کرد: افراد بهتر است از ظروف یکبار مصرف برای مصارف غذاهای داغ و مواد گرم استفاده نکنند، زیرا مواد ظروف پلاستیکی در حرارت آزاد شده و ترکیبات بیماری زایی را ایجاد میکنند و این ترکیبات وارد مواد غذایی شده و سلامت افراد را تهدید میکنند.
وی تاکید کرد: ظروف گیاهی ماده اولیه شان معمولا نشاسته و ذرت است و آسیب کمتری به سلامت افراد وارد میکند و من توصیه میکنم که افراد بیشتر از ظروف کاغذی و سلولزی استفاده کنند.
بنده ساکن شمالم.کار از ریشه خرابه،زندگی پا شده مواد شیمیایی.ایکاش فقط مشکل ظروف پلاستیکی بود.خیار، هندوانه و یا توت فرنگی را سم رشد میزنن تا زود رشد کنن.یک نوع برنج از چین وارد کردند از پلاستیک و نشاسته سیب زمینی درست شده.و برنج اصلی آتش نمیگیره و این برنج چینی میسوزد.چرا با این وجود عمرها کم نشه.
نکته جالب اینجاست که این پلاستیک ها ساخت داخل هستند!!!
لطفا به این کارشناس و امثال ایشان که خواسته یا ناخواسته بازارگرمی برای ظروف گیاهی می کنند لطفا بفرمایید ود در ضمن برای آگاهی شما وخوانندگان محترمتان می نویسم
ظروف گیاهی در حدود 60 درصد مواد اولیه شان پلی پروپیلن (p.p) می باشد ونه به طبیعت باز میگردند نه قابل خوردن دام ها می باشند.
این دکانی است که بعضی برای خود باز کرده اند
لطفا مراقب باشید
تنها ظروف الومینیومی کم ضرر تر می باشدبرای منزل کم ضرر ترین ظرف کریستال و استیل می باشد.
لطفا برای چاپ این کونه مطالب با دو کارشناس دیگر این زمینه هم مشورت بفرمایید
با تشکر