شهردار اصفهان در سمپوزیوم بین المللی حقوق داوری گفت: دیپلماسی شهری می تواند مکمل دیپلماسی رسمی در صلح و رفاقت شهرها و کشورها باشد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، امروز سمپوزیوم بین المللی حقوق داوری در  اصفهان با حضور جمعی  از مسئولان شهری و کشوری و جمعی از استادان ، حقوقدانان بین المللی و علاقه مندان به امور حقوقی برگزار شد.

در این مراسم، مهدی جمالی نژاد، شهردار اصفهان که به عنوان شهردار صلح و دوستی معرفی شده بود، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار کرد: شهرداری ها بستر ساز صلح و دوستی هستند چراکه پیش زمینه صلح و دوستی دیپلماسی شهری بوده که مکمل دیپلماسی رسمی است به همین دلیل نیز می توان گفت اقتدار کشورها مدیون اقتدار شهرهاست.

وی ادامه داد: ایران جزیره ای امن است که ثبات صلح و دوستی درآن وجود دارد و این مسأله مرهون اقتداری است که در کشور وجود دارد.

وی  با اشاره به سه قدرت اصلی خدادادی،اکتسابی و گفتمانی  که زمینه ساز امنیت کشور است، اضافه کرد: این سه قدرت اصلی می تواند هر کشوری را به ثبات و آرامش  برساند اما در میان این قدرت ها قدرت گفتمانی مهم تر از سایر آن هاست به نحوی که کارکرد این قدرت در حوزه های مختلف تعریف می شود.

جمالی نژاد با تاکید براینکه هر نوع شیوه مدیریتی در قرن حاضر به توانایی پاسخگویی، شفافیت و توانایی غنایی وابسته است، عنوان کرد: شاخص های مدیریت برتر شهری، مشارکت، حاکمیت قانون، شفافیت، مسئولیت پذیری، اجماع سازی، عدالت و انصاف، کارایی و اثربخشی و پاسخگویی است.

وی لازمه حضور در شهر پویا را تشریک مساعی، ایجاد وفاق و همدلی، توضیح دادن و اقناع سازی دانست و افزود: شهرداری ها به عنوان نخستین خاکریز مطالبات مردم نقش بسیار زیادی در ارتقا قدرت نرم، اقتدار و گفتمان سازی دارند و می‌توانند در حوزه های مختلف فرهنگی و اجتماعی اثربخش باشند.

وی ادامه داد: حس تعلق در شهرها سبب افزایش انسجام اجتماعی در محلات و وفاق بسیار زیاد در مناطق شهری می شود که این موضوع به دنبال خود امنیت اجتماعی و ملی را به همراه دارد.

شهردار اصفهان یادآورشد: چشم انداز تمرکز زدایی در بستر توسعه نهادهای محلی یا همان شهرها اقتدار دولت، شایسته سالاری، تصمیمات مطلوب و کارآمد، افزایش نقش آفرینی و تسهیل در امور، انسجام و همبستگی، رضایتمندی مردم و توزیع عادلانه خدمات را شامل شده و در نهایت بستر ساز صلح و دوستی است.

وی با اشاره به ویژگی های اصفهان 1400، اضافه کرد: اصفهان در برنامه 1400 قرار است به شهری طیب و طاهر، مهد عالمان و نخبگان، شهری مبتنی بر دانش و دانایی، شهری ارزشمدار، با نشاط، مسئولیت پذیر، نمونه در فرهنگ شهر و شهروندی و به شهروندانی دوستدار صلح و گفتگو تبدیل شود.

جمالی نژاد با بیان اینکه رویکردهای مختلفی را در نظر گرفته ایم، تصریح کرد: تکریم و پاسداشت گویش ها، آداب و رسوم، سنت ها، گسترش و تقویت حس تعلق به محلات، شهرها، جغرافیا، پرچم، گسترش و تقویت خوداتکایی و خودباوری، گسترش نشانه ها و نمادهای فرهنگ ایرانی واسلامی در تمامی بناها، گسترش و تعمیق شناخت شهروندان از الگوهایی دینی و ارتقاء شناخت مردم از دستاوردهای انقلاب اسلامی از جمله برنامه هایی است که برای شهر اصفهان در نظر گرفته ایم.  

وی افزود: امیدوارم داوری و میانجیگری که از شیوه های متداول ایجاد صلح و دوستی بوده و داوران از محبوبترین افراد در شهرها و کشورهای خودشان بوده اند را بتوانیم در شهر اصفهان تسری و توسعه دهیم.

شهردار اصفهان با بیان اینکه شهرداری اصفهان در حوزه دیپلماسی شهری حضور بسیار خوبی داشته است، خاطر نشان کرد: شهرداری عنوان می کند دیپلماسی شهری می تواند مکمل دیپلماسی رسمی در صلح و رفاقت شهرها و کشورها باشد.

 
 
انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار