به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، علی اکبر حسنیان افزود: مبارزه با آفت ملخ مراكشی در قشلاق هايی مانند احمدلو ،آلاپاپاق ،وايری دره سی و...ادامه دارد و در مجموع 600هكتار از مزارع و مراتع اين شهرستان تا الان عليه اين آفت سم پاشی شده و همچنان ادامه دارد نوع مبارزه با آفت ملخ مراكشی را شيميايی (محلول پاشی) بوده و با انجام اقداماتی چون كپسول برداری در مناطق آلوده به تخم ملخ صورت گرفته و در سال جاری سطح مبارزه با آفت ملخ مراكشی در شهرستان پارس آبادبسيار كاهش يافته است.
وی گفت: مبارزه شيميايی عليه آفت ملخ مراكشی همچنان درمنطقه ادامه دارد و پيش بينی می شود، امسال نيزسطح مبارزه به 6 هزار هكتار برسد و البته درسال گذشته نيزحدود 6 هزار هكتار از مزارع و مراتع اين شهرستان مبارزه شيميايی عليه اين آفت صورت گرفت.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارس آباد افزود: با توجه به اقدامات پيشگيرانه و مبارزاتی كه در چند سال اخير عليه آفت ملخ مراكشی در اين شهرستان انجام شده است سطح مبارزه به 6 هزار هكتار كاهش يافته است.
حسنیان گفت: شهرستان پارس آباد به دليل داشتن شرايط آب و هوايی خاص مركز ملخ های شاخک بلند و كوتاه از جمله ملخ مراكشی و آسيايی است و شناسايی كانون های تحم ريزی ملخ ها و اجرای به موقع عمليات سمپاشی موجب دفع خطر حمله ملخ ها به مراتع و مزارع شد، كمبود بارندگی و خشک شدن علوفه مراتع در منطقه عامل اصلی هجوم ملخ می باشد.
وی افزود: به اطلاع دامداران و عشاير منطقه پارس آباد می رساند كه ضمن همكاری با گروه های دفع ملخ از چرانيدن احشام و رها كردن دام های خود به اراضی سمپاشی شده حداقل به مدت يک هفته پرهيز نمايند.
انتهای پیام/ح