به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محمد زارع در ارتباط با آخرین وضعیت زراعت در سطح استان، با اشاره به
اینکه ۴۷ درصد کشت اصفهان به محصولات زراعی اختصای دارد، بیان داشت: از این
میزان، در حدود ۲۳۴ هزار و ۵۳۴ هکتار مربوط به زراعت کشتهای آبی و ۲۹
هزار و ۸۹۷ هکتار مربوط به کشتهای دیم است و میزان تولید انواع محصولات
زراعی از این سطوح حدود ۳ میلیون ۶۰۲ هزار تن است.
مدیرزراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه استان اصفهان
در تولید گلرنگ و مینیتیوبر سیب زمینی رتبه نخست در سطح کشور را به خود
اختصاص داده است، اظهار داشت: اصفهان در زمینه تولید سیب زمینی رتبه سوم،
خربزه رتبه چهارم، پیاز رتبه پنجم و ذرت علوفهای و جو رتبه ششم کشوری را
به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/م